41 uygun sonuç bulundu
- Pzr Haz 21, 2020 6:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: PHP ile linkteki tarihi değiştirip IPTV ile oynatmak
seyirturk.net google ın sunucusu. Yayın veremem maalesef. Ama senin için istersen başka free bir sunucu alabilirim dediğim gibi. Teklifin için minnettarım, zaten bir sürü işin var, uygulama için yeterince zaman ve emek sarf ediyorsun. Çok da önemli değil, linki bir sayfadan buldum. Hani php linke t...
- Pzt Haz 22, 2020 6:37 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Halletmişsin Turan, tebrikler. Usta küçük bir değişiklik yaptım benim Macbook VLC de aşıyor linki fakat IPTV hiçbiri açmadı. Php linkine tıkladığın anda içeriği m3u8 file olarak export yapması lazım. Ben işte onu yapamıyorum. Ayrıca emeğin için teşekkür ederim. Bu seyirturk uygulaması üzerine bu ka...
- Pzt Haz 22, 2020 11:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Usta ellerin dert görmesin [emoji847][emoji2970] Çok zahmet verdim sana. Allah razı olsun. Sırr değilse söyler misin nasıl eklediğini? [emoji848]tengildet yazdı:Ben IPTV8 listesine ekledim Dilersen oradan da izleyebilirsin.
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
- Pzt Haz 22, 2020 11:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Mahçup [emoji15] oldum. Usta sana kesin bir kıyak yapmam lazım, artık bu vacib oldu bana. Emrine amadeyim [emoji847] Almanyadan bir isteğin varsa buyurman yeter.tengildet yazdı:Ben IPTV8 listesine ekledim Dilersen oradan da izleyebilirsin.
- Cmt Haz 27, 2020 1:50 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
yaw şu konuda her yeni mesaj işaretini gördüğümde yüreğim pırpır ediyo acep oldumu bişeyler varmı bir sürpriz diye :D Ben de aynı çocuksu sevinci yaşıyorum haa... [emoji6] Ama Android TV Box'la tanıştıktan sonra Smart TV'lerle vedalaşalı çok oldu... [emoji847] Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapata...
- Cmt Haz 27, 2020 2:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: iptv player tavsiye?
Emailini kontrol et [emoji847]tengildet yazdı:Sevinirim e mailime atabilirsiniz. [email protected]Bende var isterseniz göndereyim usta
- Sal Haz 30, 2020 12:48 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: türkü severler için muhteşem bir ses Elnare Abdullayeva
Hemşehrimiz [emoji108][emoji3590]yildo yazdı:
- Sal Tem 21, 2020 2:37 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kendi IPTV miz
tengildet yazdı: ↑Sal Tem 21, 2020 2:33 pmAndroid TV BOX ve Huawei P30 ProTuran_Turkaz yazdı: ↑Sal Tem 21, 2020 2:23 pm
seyirturk hangisi turan android mi kodimi ona göre kontrol edelim.
- Sal Tem 21, 2020 3:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kendi IPTV miz
Android TV BOX ve Huawei P30 Pro Evet bir bug ımızı bulmuşsun, tebrikler. Normal IPTV lerde bir değişiklik yapıp logoların ve grupların gösterilmesini sağlamıştık. Ancak bu değişikliği Kendi IPTV kısmına uygulamamışız. TeJR sağolsun hatayı tespit etti. Önümüzdeki güncellemede düzeltmiş olacak. Teşe...
- Cum Tem 31, 2020 12:14 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
[emoji3590] TÜM İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN [emoji3590]