2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Çrş Haz 10, 2020 6:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
Merhaba üstad, kodiye kurduktan sornra eklentilerden girmeye çalışıyorum fakat girmiyor.Sağ üst köşede ünlem işareti çıkıyor ve LİNK BULUNAMADI diyor.Birkaç sefer silip tekrar denedim değişen birşey olmadı. Sorun nedir acaba yardımcı olabilir misiniz. Eklentiye mi girmiyor yoksa video açmaya çalışt...
- Çrş Haz 10, 2020 6:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
Kullandığınız kodi sürümünü bende kullanıyorum, cihazınıza özelde bir durum bildirilmedi hiç. Neden seyirTURK androidi kullanmıyorsunuz? (yani apk mızı) Kodide kullanmak isteseniz kodi.log dosyasını bana gönderin ( Androidde nerede oduğunu bende bilmiyorum, googledan aratabilirsiniz ) hatayı kontrol...
- Çrş Haz 10, 2020 7:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)
Yeni bir öneri geldi aklıma..
4k film izliyordum. Netflixte
.
Neden seyirtürkte'de 4K filmler olmasın.
Film Türleri kısmında.
Bazı sitelerde 4K filmler var.
internet bağlantısı yeteenler için guzel olur.
4k film izliyordum. Netflixte
.
Neden seyirtürkte'de 4K filmler olmasın.
Film Türleri kısmında.
Bazı sitelerde 4K filmler var.
internet bağlantısı yeteenler için guzel olur.
- Çrş Haz 10, 2020 7:44 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Yeni bir öneri geldi aklıma.. 4k film izliyordum. Netflixte . Neden seyirtürkte'de 4K filmler olmasın. Film Türleri kısmında. Bazı sitelerde 4K filmler var. internet bağlantısı yeteenler için guzel olur. hangi siteler? filmmodu zaten veriyor biraz ama sırf 4k veren bir yer yok bildiğim. Ayrıca netf...
- Çrş Haz 10, 2020 8:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Hangi sitelerde 4K icerik var bilemiyorum.
...
Film Türleri kisminda 4K başlığı olsa şık durur diye düşündüm.
Olmasada olur
Önerilere açik olmanız bile güzel.
Teşekkürler.
...
Film Türleri kisminda 4K başlığı olsa şık durur diye düşündüm.
Olmasada olur
Önerilere açik olmanız bile güzel.
Teşekkürler.
- Çrş Haz 10, 2020 8:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Hangi sitelerde 4K icerik var bilemiyorum. ... Film Türleri kisminda 4K başlığı olsa şık durur diye düşündüm. Olmasada olur Önerilere açik olmanız bile güzel. Teşekkürler. Çok teşekkürler ama olay şu, netflix kendi video sunucularına sahip ve 4k filmleri verebilecek kadar bandwith leri var, biz zat...
- Çrş Haz 10, 2020 10:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Uygulamalardaki "İzlemeye Başladıklarım" alanında değişiklik yapılacak
merhaba
favorite opsiyonlarıni kullanmak için üye girişi mi gerekiyor.. ben favorite I hiç görmüyorum.
sürümden mi acaba
favorite opsiyonlarıni kullanmak için üye girişi mi gerekiyor.. ben favorite I hiç görmüyorum.
sürümden mi acaba
- Çrş Haz 10, 2020 11:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Uygulamalardaki "İzlemeye Başladıklarım" alanında değişiklik yapılacak
merhaba favorite opsiyonlarıni kullanmak için üye girişi mi gerekiyor.. ben favorite I hiç görmüyorum. sürümden mi acaba evet üye girişi lazım. seyirTURK Android için: https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=24 seyirTURK Kodi için: https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=9&t=37
- Çrş Haz 10, 2020 11:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Hangi sitelerde 4K icerik var bilemiyorum. ... Film Türleri kisminda 4K başlığı olsa şık durur diye düşündüm. Olmasada olur Önerilere açik olmanız bile güzel. Teşekkürler. Çok teşekkürler ama olay şu, netflix kendi video sunucularına sahip ve 4k filmleri verebilecek kadar bandwith leri var, biz zat...
- Prş Haz 11, 2020 12:14 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Üstad bir cok uygulamayi sildim hepsinin yaptigi isi cok daha hizli ve kaliteli bir sekilde seyirturk yapiyor. Ne kadar tesekkur etsem azdir muazzam bir uygulama muazzam bir emek. Bir tek eksikligini hissettigim ve olursa en cok kullanacagim özellik "arama kismina oyuncu adi yazildiginda o oyun...