2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Prş Haz 11, 2020 12:19 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Üstad bir cok uygulamayi sildim hepsinin yaptigi isi cok daha hizli ve kaliteli bir sekilde seyirturk yapiyor. Ne kadar tesekkur etsem azdir muazzam bir uygulama muazzam bir emek. Teşekkürler. Zaman içinde daha iyi olacağız umarım. Bir tek eksikligini hissettigim ve olursa en cok kullanacagim özell...
- Prş Haz 11, 2020 1:52 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.
@tengildet; Üstadım Seyirtürk e wowfilmizle sitesini de ekleyemezmiyiz?Oldukça geniş dizi ve film seçenekleri olan bir site. Orada olan ama bizde olmayan nedir? Teşekkürler. game of thrones dizisi var .Seyirtürk te olmadığından mecburen telefondan izlemeye çalışıyorum.Eğer Seyirtürk e yükleyebilirs...
- Prş Haz 11, 2020 2:49 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Dizinin ilk sezonu hariç diğer sezonları Türkçe dublaj olarak mevcut evet.
- Prş Haz 11, 2020 9:37 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Bir sonraki sürüm için seyirTURK Android Düzeltilen Hatalar (Ön haber verme)
Aşağıda yazılan hatalar/buglar düzeltilmiştir. Bu hata düzeltmelerinin geleceği uygulama versiyonları her hatadan sonra yazıyor. Bu konu sürekli sabitlenecektir ve düzeltilen yada üzerinde çalışılan hatalar bu kısımda paylaşılacaktır. Bu konu yeni eklenen özellikler için değil sadece buglar ve hatal...
- Prş Haz 11, 2020 12:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
bir soru sorayım:
100 lerce dizi sitesi var (i bizde bir ikisinden data alıyoruz) ve bu sitelerin %99 unda west world, games of thrones, walking dead gibi diziler yok neden?
bir örnek vereym westworldu aldığımız site https://populerdizi.com girin bakalım ne göreceksiniz?
100 lerce dizi sitesi var (i bizde bir ikisinden data alıyoruz) ve bu sitelerin %99 unda west world, games of thrones, walking dead gibi diziler yok neden?
bir örnek vereym westworldu aldığımız site https://populerdizi.com girin bakalım ne göreceksiniz?
- Prş Haz 11, 2020 12:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Seyirtürk film dizi sayfası için istek
Merhaba, konuyu nereye açmam gerekiyor bulamadım bende buraya açtım. Hatalıysa lütfen taşıyın. Sizden bir isteğim olacak belki de bir çok kullanıcının işine yarayabilir. Mesela bir filme tıkladık. İzleme için açtık altta playerlar (close, vidmoly) seçenekleri var. Onun hemen altına bu filme benzer f...
- Prş Haz 11, 2020 12:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Uzantı değişmiş com yerine net olmuş şimdi baktım az sonra ne olur bilmem
- Prş Haz 11, 2020 12:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş Haz 11, 2020 12:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk film dizi sayfası için istek
Merhaba, konuyu nereye açmam gerekiyor bulamadım bende buraya açtım. Hatalıysa lütfen taşıyın. Sizden bir isteğim olacak belki de bir çok kullanıcının işine yarayabilir. Mesela bir filme tıkladık. İzleme için açtık altta playerlar (close, vidmoly) seçenekleri var. Onun hemen altına bu filme benzer ...
- Prş Haz 11, 2020 12:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
değil mi? acaba neden patlamış olabilir? Hele konumuzda westworl, walking dead, game of thrones gibi dizilerse? Halbuki ne güzel dizi izliyorduk o siteden.