Cihazınız ve android sürümü nedir?
2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Prş Haz 11, 2020 7:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
- Prş Haz 11, 2020 7:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş Haz 11, 2020 7:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Abes olacak ama üye girişi yaptınız mı?
- Prş Haz 11, 2020 7:36 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş Haz 11, 2020 7:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Evet yaptım.Herhangi bir diziyi eklemeye çalıştığımda uygulama durdu hatası verip kapanıyor.Uygulamayı tekrar açtığımda dizi eklenmiş gözüküyor.. evet spyboxlarda bazı garip davranışlar var programımızla ilgili zaman zaman düzeltiyoruz, sizdeki problemde şu dizi veya film eklediğinizde bir animasyo...
- Prş Haz 11, 2020 7:44 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Evet yaptım.Herhangi bir diziyi eklemeye çalıştığımda uygulama durdu hatası verip kapanıyor.Uygulamayı tekrar açtığımda dizi eklenmiş gözüküyor.. evet spyboxlarda bazı garip davranışlar var programımızla ilgili zaman zaman düzeltiyoruz, sizdeki problemde şu dizi veya film eklediğinizde bir animasyo...
- Prş Haz 11, 2020 7:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Bir sonraki sürüm için seyirTURK Android Düzeltilen Hatalar (Ön haber verme)
6) Kalite seçeneği gelen film ve dizilerde seçenekler gelmeden iptal'e basıp geri dönülmesi bazı durumlarda ve imdb'de her zamanda programın kapanmasına neden oluyordu. Çözüm getirildi. Sürüm: 1.87 7) Üye girişi yaptıktan sonra program kapatılıp açılıyor, arkasından bazı kullanıcılarda logomuz ekra...
- Prş Haz 11, 2020 8:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.
Onlinedizi.pw ve dizist.co da benden olsun, onlinedizide Kore dizileri de var.demirfan76 yazdı: ↑Prş Haz 11, 2020 5:39 pmtesekkurler baska siteler eklenebiliyorsa onerim su sitelerin eklenmesi bolumd,setfilm,roketdizi,diziyo vs
- Prş Haz 11, 2020 9:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sevgili yetkililer normalde kullandığım ürünlerle ilgili geri bildirim bırakmak hiç adetim değildir. Ama muhteşem bir ürün geliştirmişsiniz. hepinize gerçekten teşekkürler muhteşem. Hatta bir güncellemeden sonra (mi box s) programınız çalışmamaya başlayınca çok üzüldüm. ama yeniden yükleyince sorun ...
- Prş Haz 11, 2020 9:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sevgili yetkililer normalde kullandığım ürünlerle ilgili geri bildirim bırakmak hiç adetim değildir. Ama muhteşem bir ürün geliştirmişsiniz. hepinize gerçekten teşekkürler muhteşem. Hatta bir güncellemeden sonra (mi box s) programınız çalışmamaya başlayınca çok üzüldüm. ama yeniden yükleyince sorun...