24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen Dilbao
Pzr Haz 14, 2020 10:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 12.06.2020)

tengildet yazdı:
Pzr Haz 14, 2020 8:23 pm
Maalesef siz düzeltemezsiniz, aldığımız yer ve kendi sitesi partlar halinde veriyor bizdede part sistemi desteklenmiyor maalesef. Sadece O diziyi kaldırmak kalıyor.
Tek parça olarak Puhutv üzerinden kaynak olarak eklenme şansı var mı peki?
gönderen tengildet
Pzt Haz 15, 2020 1:45 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film

21- Shaun of the Dead - Zombilerin Şafağı (2004) https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTg5Mjk2NDMtZTk0Ny00YTQ0LWIzYWEtMWI5MGQ0Mjg1OTNkXkEyXkFqcGdeQXVyNzkwMjQ5NzM@._V1_SY500_CR0,0,335,500_AL_.jpg Bir adam can çekişmekte olan hayatını kurtarmaya karar verir. İlk adım olarak da eski kız arkadaşını ...
gönderen kruisland
Pzt Haz 15, 2020 7:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kodi Duraklama Problemi Kolay Çözüm

saol guzel olmus ve baya bir faydasi var bu addonun tesekkurler,yalniz biraz uzamis kurulum o yuzden burdan direk addonu yukleyip direk ikinci adimdan devam edebilirsiniz.

Repoyu burdan yukleyin

Caylar bizden : :cay
gönderen hakan2200
Pzt Haz 15, 2020 9:47 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

İp TV de kanal isimleri logoları TV nin ortası da değil de altta olursa Sony TV deki gibi daha güzel olur ekranı kapatmaz.
Örnek resimdeki gibi.
Resim
gönderen tengildet
Pzt Haz 15, 2020 10:46 pm
Foruma Git
Konuya Git

Maalesef siz düzeltemezsiniz, aldığımız yer ve kendi sitesi partlar halinde veriyor bizdede part sistemi desteklenmiyor maalesef. Sadece O diziyi kaldırmak kalıyor. Tek parça olarak Puhutv üzerinden kaynak olarak eklenme şansı var mı peki? kusura bakmayın mesajınızı biraz yanıtsız bıraktım, ama bir...
gönderen tengildet
Çrş Haz 17, 2020 12:06 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film

22- The Skin I Live In - "İçinde Yaşadığım Deri" (2011)) https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BYmFmNjY5NDYtZjlhNi00YjQ5LTgzNzctNWRiNWUzNmIyNjc4XkEyXkFqcGdeQXVyMTMxODk2OTU@._V1_SY500_CR0,0348,500_AL_.jpg Bir araba kazasında yanarak ölmekten son anda kurtulan eşini yanıklardan oluşan görü...
gönderen Dilbao
Çrş Haz 17, 2020 1:55 am
Foruma Git
Konuya Git

Cevap için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
gönderen yildo
Çrş Haz 17, 2020 9:28 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yildo geçmiş olsun

arkadaslar guuzel dilerleriniz için tesekurler4 gun yatip ciktim su an evdeyim 15 gun sonra kan verip ikinci operyon için gun vercekler su an bir sorunum yok devamli istirhattayim arabami sogorta firnsaya goturecek noterden vekalet verecem beni aradilar dedim benim dinlenmem lazim bu sesefer adamlar...
gönderen kruisland
Çrş Haz 17, 2020 12:15 pm
Foruma Git
Konuya Git

Reelgood - Streaming Guide for Android seyirTURK uyumlumu

Selam seyirTURK kullancilari, seyirTURK acaba bununla Reelgood - Streaming Guide for Android uyumlumu Yada ilerde olacakmi. Lutfen yazilar cok kucuk, okunmuyor malesef bir cozum...