24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Pzr Haz 21, 2020 4:28 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: PHP ile linkteki tarihi değiştirip IPTV ile oynatmak

dropbox olmaz onda php yok. ücretsiz sunucular var o sunuculardan birine koyman lazım dosyayı. Örneğin hostinger.web.tr de ücretsiz bir hesap alın ve orada dosyanızı bir dizine koyun. Diyelim aldığınız hesabın internet adresini turanturkaz.com aldınız eğer dosyanızı aldığınız alanın kök dizinine koy...
gönderen tengildet
Pzr Haz 21, 2020 4:31 pm
Foruma Git
Konuya Git

isterseniz sizin adınıza ben alabilirim. Ama sizin almanız bir şeyler öğrenmenizi sağlayacaktır.
gönderen emrebursali_2
Pzr Haz 21, 2020 4:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Bein kanalları

Ben daha yeni olduğum için pekbirşey bilmiyorum.
Fakat tüm kanalların olduğu *** vs. bir eklenti var mı kodi için.
gönderen tengildet
Pzr Haz 21, 2020 4:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Bein kanalları

Bizim forumda ve uygulamalarımızda yok. İnternetten bakınız.
gönderen homers
Pzr Haz 21, 2020 4:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

Neben der Spur

"Neben Der Spur" adlı tv filmi serisi film olarak Unutulmaz Filmler , dizi olarak Dizilla ve ( dizipub ) sitelerine eklenmiş. SeyirTürk uygulamaları (yanılmıyorsam) belirtilen siteleri kaynak olarak kullandığı halde hem dizi hem film olarak aratmama karşın arama sonuçları boş dönüyor. Soru...
gönderen tengildet
Pzr Haz 21, 2020 5:32 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Neben der Spur

Video kaynağı olarak evet. Ama poster imdb den açıklama vs başka kaynaktan alınıyor bu nedenle imdb bilgisi yada açıklama veya tür bilgilerini alamadığımız dizi ve filmleri sisteme eklemiyoruz ama çok bilinen bir dizi yada film için elle giriyoruz. Söylediğiniz dizi de popüler olmadığından manuel ol...
gönderen tengildet
Pzr Haz 21, 2020 5:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirturk.net google ın sunucusu. Yayın veremem maalesef. Ama senin için istersen başka free bir sunucu alabilirim dediğim gibi.
gönderen tengildet
Pzr Haz 21, 2020 6:29 pm
Foruma Git
Konuya Git

Babalar gününüz kutlu olsun

Babalar gününüz kutlu olsun.
gönderen karaselim
Pzr Haz 21, 2020 7:29 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)

tariktarik yazdı:
Pzr Mar 22, 2020 1:39 pm
tizen olmayan cihaz hangileri? Samsung UE-40ES7000 cihazı tizen mi ?
Ayrıca cihazım artık netflixi desteklemiyor. Seyirtürk uygulaması içinde ayrı bir bölüm olarak netflix e giriş ve izleme de yapılabilse güzel olur.
Ben de 46ES7000 var ama netflix desteği devam ediyor.
gönderen tengildet
Pzr Haz 21, 2020 10:47 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirturk.net google ın sunucusu. Yayın veremem maalesef. Ama senin için istersen başka free bir sunucu alabilirim dediğim gibi. Teklifin için minnettarım, zaten bir sürü işin var, uygulama için yeterince zaman ve emek sarf ediyorsun. Çok da önemli değil, linki bir sayfadan buldum. Hani php linke t...