24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Cmt Haz 27, 2020 11:24 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Merhaba,ben flim ve dizileri tv.boxdan izliyorum,fakat seyirturk flimleri başlayınca player stop,ileri geri sarma butonları ve flim süre cizgisi kayboluyor.neden acaba,? Bu durum kodi ile izlerken olmuyor ...cevap çözüm için şimdiden teşekkürler. :cola Tam olarak anlayamamakla beraber: 1. Film ve d...
gönderen emrebursali_2
Cmt Haz 27, 2020 11:35 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: iptv player tavsiye?

İptv extreme Pro o kadar denemeler sonucu daha mantıklı bana göre çoğu şey özelleşebiliyor çok detaylı diyebilirim. Buffering özelliği vs. de var. Tabi iyi demek de şöyle her program kişiye özel benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir herkesin isteği program beklentisi farklı kaç gündür araştırıyor...
gönderen tengildet
Pzr Haz 28, 2020 12:29 am
Foruma Git
Konuya Git

Mr. Bean i tanımayan var mı? Öyleyse yarını bekleyin IPTV8 listesine kanalı gelecek :)

Evet zahmet edip konuya bakanlara Mr. Bean in resmini koyalım :)

Resim
gönderen Kaptan
Pzr Haz 28, 2020 2:19 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Merhaba,tv box kullanırken fare kullanıyorum,sorunu anlattığınız gibi cihazın kendi uz.kumandası ile çözdüm.Tuşlara basınca oynatıcı açığa çıkıyor ordan stop ileri yapıyorum...cihazım hiremco-Exn10..4k..4gb ram..android 9.0,,64 gb hafıza...güzel hızlı..fiber internette 2.4 ve 5.0 ghz hıza ayarlanabi...
gönderen GuCLu
Pzr Haz 28, 2020 9:41 am
Foruma Git
Konuya Git

İptv extreme Pro o kadar denemeler sonucu daha mantıklı bana göre çoğu şey özelleşebiliyor çok detaylı diyebilirim. Buffering özelliği vs. de var. Tabi iyi demek de şöyle her program kişiye özel benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir herkesin isteği program beklentisi farklı kaç gündür araştırıyo...
gönderen andro343536
Pzr Haz 28, 2020 12:01 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kodi

Kıymetli Emeği Geçen Güzel İnsanlar Teşekkürler, Sistemi severek kodi uygulamasında kullanıyoruz. Vavoo uygulamasina addonu yükledim. Filmi kapat diyorum. Önce film kapanıyor, Fakat 1 saniye sonra tekrar açılıyor. Bu vavoodan çıkana kadar devam ediyor. Bu problem seyirturkten sonra pek kullanmadığım...
gönderen gamekrali
Pzr Haz 28, 2020 1:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

Kodi film/Video download

Öncelikle Kodi için hazırlamış olduğunuz Seyirturk eklentisi için çok teşekkür ederim. Çok güzel bir eklenti. Ailecek kullanıyoruz. İzlediğimiz videoların kayıt edilmesi için kodi dream catcher eklentisini kullanmaktayım. Bu eklentinin özelliği sadece izlemekte olduğunuz kısımlar indirilebilmekte. S...
gönderen emrebursali_2
Pzr Haz 28, 2020 3:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

İptv extreme Pro o kadar denemeler sonucu daha mantıklı bana göre çoğu şey özelleşebiliyor çok detaylı diyebilirim. Buffering özelliği vs. de var. Tabi iyi demek de şöyle her program kişiye özel benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir herkesin isteği program beklentisi farklı kaç gündür araştırıyo...
gönderen kruisland
Pzr Haz 28, 2020 3:44 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kodi

Benhur65 yazdı:
Prş Haz 04, 2020 12:41 pm
Merhaba arkadarşlar lütfen bana kodi için yeni repo adresini gönderebilirmisiniz ben interneten buldum ama o adreslen olmuyor
https://seyirturk.net/ İndir Bir Cay lutfen :cay