24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen kruisland
Pzr Haz 28, 2020 4:39 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: türkü severler için muhteşem bir ses Elnare Abdullayeva

Bende begendim ,ve goruntusuz dinlemek isteyenler burdan mp3 olarak dinleyebilirler.

Edit tengildet: Linkler silindi. Verilen tüm linkler indirmeden reklama yönlendiriyor. Dropbox gibi reklamsız ve ücretsiz bir çok download yeri var oralara yükleyiniz.
gönderen Mersis
Pzr Haz 28, 2020 6:14 pm
Foruma Git
Konuya Git

Klâsik müziğin temeli halk türküleridir.
William Shakespeare.
O yüzden halk türkülerini severim.
Modernize eden Metin - Kemal Kahramanı 'da severim.
Hiç dinlememiş olan varsa bir kulak versin.
gönderen tengildet
Pzr Haz 28, 2020 6:31 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kodi

Merhaba arkadarşlar lütfen bana kodi için yeni repo adresini gönderebilirmisiniz ben interneten buldum ama o adreslen olmuyor https://seyirturk.net/ Downloads bölümünde/ Bir Cay lutfen :cay Biz neden repo ardesini vermiyoruz? Düşündünüz mü? Kaç tane download olduğunu bilmiyoruz repo adresini verinc...
gönderen tengildet
Pzr Haz 28, 2020 9:50 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kodi

Kıymetli Emeği Geçen Güzel İnsanlar Teşekkürler, Sistemi severek kodi uygulamasında kullanıyoruz. Vavoo uygulamasina addonu yükledim. Filmi kapat diyorum. Önce film kapanıyor, Fakat 1 saniye sonra tekrar açılıyor. Bu vavoodan çıkana kadar devam ediyor. Bu problem seyirturkten sonra pek kullanmadığı...
gönderen emrebursali_2
Pzr Haz 28, 2020 10:09 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: iptv player tavsiye?

Bu arada ekleme yapmak isterim Ott Navigator ü de bugün biraz baktım o da iptv extreme alternatif gösterilebilir hattaki ott de Mac portal vs. gibi daha fazla değişik sağlayıcı ekleme olayları var. Hattaki ott extreme'i de geçebilir bana göre fakat tamamen kullanıcıya kalmış bir durum.
gönderen tengildet
Pzr Haz 28, 2020 11:04 pm
Foruma Git
Konuya Git

Astronotlarla uzay yürüyüşü mü? Daha neler? Astronot TV (NASA) IPTV8 de yarın sizlerle. (Eklendi 29.06.2020)

Astronotlarla uzay yürüyüşü mü? Daha neler? Astronot TV (NASA) IPTV8 listesinde yarın sizlerle 24 saat uzay yürüyüşü kanalı, astronotlarla tamir yapın, uzayda yürüyün ve dünyayı uzaydan görün :)

Resim
gönderen Serkanice
Pzt Haz 29, 2020 12:34 am
Foruma Git
Konuya Git

Haa takipe devam öyleyse.... :)
daha çok şey bulursunuz ;)

love you 🧡
gönderen Kaptan
Pzt Haz 29, 2020 10:51 am
Foruma Git
Konuya Git

Selam , You Tube de (By Gencer )diye bir beyefendinin ve ekibinin sayfası var,sağlam virüssüz herkese açık programlar koyuyor ,(sizler de oradan onlarca videları bakıp indirebilirsiniz.video altlarında apk.lar var)bakıp oradan sizler için 2 ip tv.apk indirme programı yazıyorum.telefona kurarken virü...
gönderen tengildet
Pzt Haz 29, 2020 12:59 pm
Foruma Git
Konuya Git

Selam , You Tube de (By Gencer )diye bir beyefendinin ve ekibinin sayfası var,sağlam virüssüz herkese açık programlar koyuyor ,(sizler de oradan onlarca videları bakıp indirebilirsiniz.video altlarında apk.lar var)bakıp oradan sizler için 2 ip tv.apk indirme programı yazıyorum.telefona kurarken vir...