24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen threedee
Çrş Tem 01, 2020 9:14 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Shield TV Kodi Video Stop Problemi

Android 9, Kodi 8.7... Android versiyonu calisiyor, tesekkurler.
gönderen tengildet
Çrş Tem 01, 2020 9:19 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Shield TV Kodi Video Stop Problemi

kodlarımızı kontrol edelim umarım bir çözüm buluruz. Geri bildiriminiz için çok teşekkürler.
gönderen tengildet
Prş Tem 02, 2020 1:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

unutMADIMAKlımda

Resim

unutMADIMAKlımda
gönderen tengildet
Prş Tem 02, 2020 1:38 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: unutMADIMAKlımda

Hayatını kaybedenler Şenlik katılımcıları Muhlis Akarsu - 45 yaşında, sanatçı Muhibe Akarsu - 45 yaşında, Muhlis Akarsu'nun eşi Gülender Akça - 25 yaşında Metin Altıok - 53 yaşında, şair, yazar, felsefeci Mehmet Atay - 25 yaşında, gazeteci, fotoğraf sanatçısı Sehergül Ateş - 30 yaşında Behçet Sefa ...
gönderen kruisland
Prş Tem 02, 2020 1:47 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Korona Virüsü Son Durum [CANLI SAYAÇ]

Caylar burda Guncellenen siralamalar yukarda :cay :cay :cay :cay :cay :cay :cay
gönderen tengildet
Prş Tem 02, 2020 3:58 pm
Foruma Git
Konuya Git

Chat alanımızın ARŞİV ini nasıl görüntüleriz?

Forumumuzun ana sayfasında bildiğiniz gibi bir sohbet (chat) alanımız var ama burada sınırlı sayıdaki son mesajlar gösteriliyor, burada göremediğiniz ama daha önce yazılmış mesajları arşiv kısmından görebilirsiniz, resimde sarı ile işaretlenmiş kısma giderseniz arşivi görüntüleyebilirsiniz. arsiv.png
gönderen tengildet
Prş Tem 02, 2020 4:10 pm
Foruma Git
Konuya Git

Ne!!! Birde MilyonTV çıktı başımıza, neyse yarın IPTV8 listemize ekleriz artık. (03.07.2020 Eklendi)

http://www.milyontv.com/media/milyon-tv-logo-2.png Milyon Tv, en iyi festivalleri, en güzel müzik kliplerini izleyebileceğiniz, Müzik dünyası hakkındaki en güncel haberlere ulaşabileceğiniz, canlı performans programlarında sevdiğiniz sanatçıları izleyebileceğiniz Türkiye’nin yeni gençlik kanalıdır....
gönderen hakan2200
Prş Tem 02, 2020 7:43 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Şöyle bir sorunum var :) Bazen Adult bölümden çıkmayı unutup, başka uygulamaya geçiyorum. Tv izliyorum vs. Sonrasında seyirtürk tekrar açıyorum direkt en son kaldığım adult bölüm karşıma geliyor. uygulama dışına çıktığımızda, program kaldığımız yerden değil de , ana sayfadan başlayabilse çok güzel o...
gönderen tengildet
Prş Tem 02, 2020 7:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Şöyle bir sorunum var :) Bazen Adult bölümden çıkmayı unutup, başka uygulamaya geçiyorum. Tv izliyorum vs. Sonrasında seyirtürk tekrar açıyorum direkt en son kaldığım adult bölüm karşıma geliyor. uygulama dışına çıktığımızda, program kaldığımız yerden değil de , ana sayfadan başlayabilse çok güzel ...