03.07.2020
seyirTURK Kodi Sürüm : 3.5.3
seyirTURK Android Sürüm: 1.89
Yayınlandı detaylar ilk mesajda.
2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cum Tem 03, 2020 3:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Tem 03, 2020 3:12 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Ne!!! Birde MilyonTV çıktı başımıza, neyse yarın IPTV8 listemize ekleriz artık.
IPTV 8 bölümüne eklendi. Ama Androidde br süre çalışmayacak, sadece Kodide çalışacak maalesef.
- Cum Tem 03, 2020 8:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Tem 03, 2020 8:57 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 03.07.2020)
Apk 'da bir kaç kanal ileri - geri gidince o sayıda sağ üst köşede saat yazma olayı düzelmemiş.
- Cmt Tem 04, 2020 12:10 am
- Foruma Git
- Konuya Git
VPN Manager
vpn-manager.png Merhaba arkadaşlar, sizlere enigma2 cihazlarda güzel çalışan bir VPN eklentisi tanıtmak istiyorum: VPN Manager. Bu eklenti artık biraz eskimiş olan VPN Changer eklentisi'nin sahibi murxer tarafından yapılmıştır (Forum: boxpirates.to). Şu VPN şirketleri ile denendi ve güzel çalışıyor...
- Cmt Tem 04, 2020 12:37 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: VPN Manager
@aslan-6 ellerinize sağlık, Enigma 2 kullanan dostlarımız için güzel bir çalışma olmuş. Konuyu rahat bulunabilmesi için sabitliyorum.
- Cmt Tem 04, 2020 12:38 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
T95z Plus Android box günceleme =OK
Awox Android smart TV güncelleme: Fail ( Sürekli güncelleme mevcut uyarısı ve tamam denilmesine rağmen tekrarlayan kısır döngü)
Awox Android smart TV güncelleme: Fail ( Sürekli güncelleme mevcut uyarısı ve tamam denilmesine rağmen tekrarlayan kısır döngü)
- Cmt Tem 04, 2020 12:39 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
- Cmt Tem 04, 2020 12:51 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi film/Video download
Nekadar ise yarar bilmiyorum, bu secenegi son versionlarinda gormustum turkvod kodi de, ayarlar bolumunde, belki internet baglantisi cok sabit olmayan kisiler in isine yarar, AMA iyi bir fikir neden seyirturktede olmasinki
- Cmt Tem 04, 2020 12:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK e 4k içerik eklemek mümkün mü?
Teknoloji ve sunumlar malesef pek uymuyor birbirine, okadar 4k smart tv satildi ve hala daha genis marka dagilimiyla satilmaya devam ediyor. Oysa dogru duruust bir site yok malesef online izleyebilecegin (YouTube) haric. Buda yetmez gibi smart tv ler 8k ya gecis yapiyorlar ve markalar simdi toplu ol...