24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen deşarj
Pzt Tem 20, 2020 8:15 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kodi Güncelleme Sorunu

Merhaba seyirTÜRK bugün kodi için yayınlanan güncellemeyi alamıyorum.Eklentiye girmeye çalıştığımda güncelleme için evet e basıyorum.Sağ üstte güncelleniyor 1 2 dakika bekleyiniz uyarısı aldıktan sonra hiçbir şekilde güncelleme alamıyorum. -Kodiyi %appdata% dan sıfırlayıp eklentiyi tekrar kurdum iş...
gönderen mesut3467
Pzt Tem 20, 2020 9:05 pm
Foruma Git
Konuya Git

Merhaba seyirTÜRK bugün kodi için yayınlanan güncellemeyi alamıyorum.Eklentiye girmeye çalıştığımda güncelleme için evet e basıyorum.Sağ üstte güncelleniyor 1 2 dakika bekleyiniz uyarısı aldıktan sonra hiçbir şekilde güncelleme alamıyorum. -Kodiyi %appdata% dan sıfırlayıp eklentiyi tekrar kurdum iş...
gönderen mesut3467
Pzt Tem 20, 2020 9:09 pm
Foruma Git
Konuya Git

SeyirTürk e girdiğimde bu çıkıyor. https://i.hizliresim.com/f5a26K.png Daha sonra evet dediğimde ise sağda görünen yazı çıkıyor ve hiçbir şey olmuyor. https://i.hizliresim.com/DMsxId.png Tekrar girdiğimde ise güncelleme yazısı 1. resimde olduğu gibi tekrar geliyor.Yaklaşık 15- 20 şer dakika bekledim...
gönderen Mawzer
Pzt Tem 20, 2020 9:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

Android tv de kabal değiştirirken programdan atiyor

Sony android tv ye yükledim ip tv kanal değiştirmek istediğimde programdan atıyor ne yapabilirim
gönderen tengildet
Foruma Git
Konuya Git

eklentiyi kaldırın.
repomuzdan tekrar kurun.
Teşekkürler.
gönderen mesut3467
Pzt Tem 20, 2020 9:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

Repoyu yeniden kurdum.Sorun kodi üzerinde başka repodan seyirTÜRK ü kurmamdan kaynaklanıyormuş.Teşekkür ederim
gönderen mussar1071
Pzt Tem 20, 2020 11:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 20.07.2020)

ellerinize saglik - cok güzel calisma
gönderen tengildet
Sal Tem 21, 2020 12:19 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Android tv de kabal değiştirirken programdan atiyor

Mawzer yazdı:
Sony android tv ye yükledim ip tv kanal değiştirmek istediğimde programdan atıyor ne yapabilirim
facebook ta sorunu çözdügümüz siz miydiniz?
gönderen tengildet
Sal Tem 21, 2020 12:20 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Anime istek

mesut3467 yazdı:
Pzt Tem 20, 2020 3:57 pm
Merhaba bir anime sever olarak türkanime yada anizm gibi sitelerden animeler görmeyi çok isterim.Özellikle telefondan mükemmel oluyor.Mümkünse, eklerseniz çok mekbule geçer.Kolay gelsin iyi çalışmalar.
Bir değerlendirelim. olabilecek bir şeyse neden olmasın.