2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Pzt Tem 20, 2020 8:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi Güncelleme Sorunu
Merhaba seyirTÜRK bugün kodi için yayınlanan güncellemeyi alamıyorum.Eklentiye girmeye çalıştığımda güncelleme için evet e basıyorum.Sağ üstte güncelleniyor 1 2 dakika bekleyiniz uyarısı aldıktan sonra hiçbir şekilde güncelleme alamıyorum. -Kodiyi %appdata% dan sıfırlayıp eklentiyi tekrar kurdum iş...
- Pzt Tem 20, 2020 8:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Tem 20, 2020 9:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhaba seyirTÜRK bugün kodi için yayınlanan güncellemeyi alamıyorum.Eklentiye girmeye çalıştığımda güncelleme için evet e basıyorum.Sağ üstte güncelleniyor 1 2 dakika bekleyiniz uyarısı aldıktan sonra hiçbir şekilde güncelleme alamıyorum. -Kodiyi %appdata% dan sıfırlayıp eklentiyi tekrar kurdum iş...
- Pzt Tem 20, 2020 9:09 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
SeyirTürk e girdiğimde bu çıkıyor. https://i.hizliresim.com/f5a26K.png Daha sonra evet dediğimde ise sağda görünen yazı çıkıyor ve hiçbir şey olmuyor. https://i.hizliresim.com/DMsxId.png Tekrar girdiğimde ise güncelleme yazısı 1. resimde olduğu gibi tekrar geliyor.Yaklaşık 15- 20 şer dakika bekledim...
- Pzt Tem 20, 2020 9:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Android tv de kabal değiştirirken programdan atiyor
Sony android tv ye yükledim ip tv kanal değiştirmek istediğimde programdan atıyor ne yapabilirim
- Pzt Tem 20, 2020 9:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
eklentiyi kaldırın.
repomuzdan tekrar kurun.
Teşekkürler.
repomuzdan tekrar kurun.
Teşekkürler.
- Pzt Tem 20, 2020 9:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Repoyu yeniden kurdum.Sorun kodi üzerinde başka repodan seyirTÜRK ü kurmamdan kaynaklanıyormuş.Teşekkür ederim
- Pzt Tem 20, 2020 11:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 20.07.2020)
ellerinize saglik - cok güzel calisma
- Sal Tem 21, 2020 12:19 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Tem 21, 2020 12:20 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Anime istek
Bir değerlendirelim. olabilecek bir şeyse neden olmasın.