24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Sal Tem 21, 2020 2:33 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kendi IPTV miz

@tengildet usta, benim m3u listem aşağıdaki ayarlara rağmen seyirtürk içindeki kendi IPTVim kısmında bir türlü logoları göstermiyor. Bütün playerlarla denedim, grouplar tamam, herşey normal sadece seyirtürkte başarılı olamadım. #EXTM3U #EXTINF:-1 tvg-id="" tvg-name="an.t TV" tvg...
gönderen tengildet
Sal Tem 21, 2020 3:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

Android TV BOX ve Huawei P30 Pro Evet bir bug ımızı bulmuşsun, tebrikler. Normal IPTV lerde bir değişiklik yapıp logoların ve grupların gösterilmesini sağlamıştık. Ancak bu değişikliği Kendi IPTV kısmına uygulamamışız. TeJR sağolsun hatayı tespit etti. Önümüzdeki güncellemede düzeltmiş olacak. Teşe...
gönderen kruisland
Sal Tem 21, 2020 8:35 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: SeyirTURK son birkac gundur hic bir eklenti yok malesef

Dizi bolumunde Yellowstonun yeni bolumu eklenmis ,eh izleyim dedim, ama 3 link var 1 tanesi sadece ingilizce altyazi calisiyor 2 tanesi turkce altyazi ama ikiside hata veriyor acilmiyor ,dizi sitelerine gidiyorum seyirturkte nasilsa orlardan aliyor diye linklerin herturlusu birsuru mevcut ama diziye...
gönderen tengildet
Sal Tem 21, 2020 8:53 pm
Foruma Git
Konuya Git

Dizi bolumunde Yellowstonun yeni bolumu eklenmis ,eh izleyim dedim, ama 3 link var 1 tanesi sadece ingilizce altyazi calisiyor 2 tanesi turkce altyazi ama ikiside hata veriyor acilmiyor ,dizi sitelerine gidiyorum seyirturkte nasilsa orlardan aliyor diye linklerin herturlusu birsuru mevcut ama diziy...
gönderen Mersis
Sal Tem 21, 2020 11:17 pm
Foruma Git
Konuya Git

2018 O Ses Türkiye Üçüncüsü Oğulcan.

Kanala abone olup videoyu beğenip paylaşırsanız arkadaşımız mutlu olur.
gönderen andro343536
Çrş Tem 22, 2020 12:57 pm
Foruma Git
Konuya Git

Harikasınız....

Kendi ipmiz kısmı için favori ve kaldığı yerden başlaması için bir çalışmanız var mı?

Kendi ip bölümûnde sık kullanılanlara bir link tanımladığımda video bittiğinde aynı video tekrar açılıyor... Kodiyi kapatmadan sorun çözülmüyor...
gönderen tengildet
Çrş Tem 22, 2020 1:14 pm
Foruma Git
Konuya Git

Harikasınız.... Kendi ipmiz kısmı için favori ve kaldığı yerden başlaması için bir çalışmanız var mı? Kendi ip bölümûnde sık kullanılanlara bir link tanımladığımda video bittiğinde aynı video tekrar açılıyor... Kodiyi kapatmadan sorun çözülmüyor... hayır kendi ıptv miz için öyle bir özellik yok, pl...
gönderen Mersis
Prş Tem 23, 2020 10:12 am
Foruma Git
Konuya Git

I Know This Much Is True, bölümleri eksik mesela.