Hareketli kişisel avatar yüklemek istiyorum ebat olarak 90x90 güzel ama 15 KB çok az
küçültmeye çalışınca haliyle avatarın şeklide bozuluyor çokta önemli değil ama
çözüm varsa avatar kullanan arkadaşlar için güzel olur kanısındayım çözümde yoksa
hiç sorun değil sevgiler Saygılar
2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Pzt Mar 30, 2020 2:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kişisel Avatar Yüklemek
Hareketli kişisel avatar yüklemek istiyorum ebat olarak 90x90 güzel ama 15 KB çok az küçültmeye çalışınca haliyle avatarın şeklide bozuluyor çokta önemli değil ama çözüm varsa avatar kullanan arkadaşlar için güzel olur kanısındayım çözümde yoksa hiç sorun değil sevgiler Saygılar avatarınız kaç kb? ...
- Pzt Mar 30, 2020 3:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Hareketli kişisel avatar yüklemek istiyorum ebat olarak 90x90 güzel ama 15 KB çok az küçültmeye çalışınca haliyle avatarın şeklide bozuluyor çokta önemli değil ama çözüm varsa avatar kullanan arkadaşlar için güzel olur kanısındayım çözümde yoksa hiç sorun değil sevgiler Saygılar avatarınız kaç kb? ...
- Pzt Mar 30, 2020 3:12 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Mar 30, 2020 3:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: İşlletim sistemleri android olan televizyonlar için yükleme nasıl yapılır?
Xf55 9005 Sony Android televizyonuma telefonumda ki Send Files To Tv proğramı ile gönderip kurdum.
Hem kodiye, hemde apk olarak.
SeyirTürk mükemmel çalışıyor.
Hem kodiye, hemde apk olarak.
SeyirTürk mükemmel çalışıyor.
- Pzt Mar 30, 2020 3:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
90x90 na 50 kb yaptım. teşekkürler.
- Pzt Mar 30, 2020 4:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 1911 yılında çekilmiş bir görüntünün Yapay Zeka ile 4k ya çevrilmiş hali
Videoyu heyecanla izledim. Aradan 109 yıl geçtiğine göre insanların tamamına yakını ölmüş olabilir.
- Pzt Mar 30, 2020 4:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Mar 30, 2020 7:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Mar 31, 2020 12:30 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
Evet eski bir kullanıcı olarak Samsung için bi uygulama istiyoruz bu arada eskiler renkli olacaktı beni kaydetmemişsiniz üzüldüm