Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
Geri dön
- gönderen tengildet
- Prş Tem 23, 2020 11:40 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Mersis yazdı: ↑Prş Tem 23, 2020 10:12 am
I Know This Much Is True, bölümleri eksik mesela.
Yo tüm bölümleri var

. Sadece altyazılının 1. bölümü var diğerleri yok oda dizilladada aynı ( aldığımız yer) türkçe tüm bölümler var. iyi seyirler

- gönderen tengildet
- Cum Tem 24, 2020 12:57 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
cilginyurekli yazdı: ↑Cum Tem 24, 2020 9:46 am
Uygulamada üye ol çalısmıyor. Forum hesabımda yanlıs diyor ne yapabilirim
İlk mesajı dikkatli okuyunuz. Forum üyeliği ve uygulama üyeliği farklı. Dilerseniz aynı bilgileri kullanabilirsiniz tabii. Yapmadığınız şeyi söyleyeyim üye ol bıtonuna basmadınız uygulamada.
- gönderen onur
- Cum Tem 24, 2020 11:21 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
valla kodiden ve kodi uygulamalarının yavaş çalışmasından dolayı tercih etmeyen beni,kodi kullanmayı sevdirdi seyirTURK uygulaması,özellikle benim gibi arka arkaya 3-4 bölüm dizi izleyen birisi için bu üyelik girişleriyle gelen kolaylıklar gerçekten çok başarılı.eski sistemde modül modül link link d...
- gönderen tengildet
- Cum Tem 24, 2020 11:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
valla kodiden ve kodi uygulamalarının yavaş çalışmasından dolayı tercih etmeyen beni,kodi kullanmayı sevdirdi seyirTURK uygulaması,özellikle benim gibi arka arkaya 3-4 bölüm dizi izleyen birisi için bu üyelik girişleriyle gelen kolaylıklar gerçekten çok başarılı.eski sistemde modül modül link link ...
- gönderen deşarj
- Cmt Tem 25, 2020 12:22 am
- Foruma Git
- Konuya Git
valla kodiden ve kodi uygulamalarının yavaş çalışmasından dolayı tercih etmeyen beni,kodi kullanmayı sevdirdi seyirTURK uygulaması,özellikle benim gibi arka arkaya 3-4 bölüm dizi izleyen birisi için bu üyelik girişleriyle gelen kolaylıklar gerçekten çok başarılı.eski sistemde modül modül link link ...