24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen scream
Çrş Ağu 12, 2020 1:08 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 20.07.2020)

Rabbit de filmler bölümünde gounlimited linkleri çalışmıyor herkeste varmı acaba aynı sorun
gönderen mussar1071
Prş Ağu 13, 2020 11:55 pm
Foruma Git
Konuya Git

python yazilimini gizlemek

merhaba arkadaslar, python yazilimini kodi'de nasil gizleyebilirim? pyo, cython, pyarmor falan denedim, ama maalesef elde edilen sonuclar baska cihazlarda calismiyor. cogunlukla "loading failed" hatalari veriyor kodi. valla bildiginiz bir cözüm varsa memnun olurum. mesela iptv simple clien...
gönderen tengildet
Cum Ağu 14, 2020 11:01 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: python yazilimini gizlemek

Maalesef bu konuda benim bilgim yok. Bilen arsa bende öğrenmek isterim.
gönderen kruisland
Cum Ağu 14, 2020 2:57 pm
Foruma Git
Konuya Git

GAME OF THRONES VE WEST WORLD MUTLAKA SEYiRTURKTE OLMALI

GAME OF THRONES VE Bilhassa WEST WORLD Mutlaka seyirturkte olmali ,arkadaslar westworld dizisini indirebilecek bir yer bilen varmi kaliteli sekilde. bilen varsa lutfen link atsinlar. :kahve :kahve :kahve :kahve Not Stremio da inmiyor malesef ve sadece altyazi olmasida cok kotu ve ayrica cok hata olu...
gönderen deşarj
Cum Ağu 14, 2020 3:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: GAME OF THRONES VE WEST WORLD MUTLAKA SEYiRTURKTE OLMALI

GAME OF THRONES VE Bilhassa WEST WORLD Mutlaka seyirturkte olmali ,arkadaslar westworld dizisini indirebilecek bir yer bilen varmi kaliteli sekilde. bilen varsa lutfen link atsinlar. :kahve :kahve :kahve :kahve Not Stremio da inmiyor malesef ve sadece altyazi olmasida cok kotu ve ayrica cok hata ol...
gönderen audric
Cum Ağu 14, 2020 8:41 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Arkadaşlar, uygulamadan üye olup beğendiğim film/dizileri favorilerime attım. Bir süre uygulamayı sorunsuz kullandım fakat sonra uygulamayı açtığımda "sayfam" bölümünde uygulama yükleme yapar gibi donup kaldı. Hiçbir kumanda fonksiyonu işlemedi. Bu bug birkaç sefer oldu. Her seferinde uygu...