24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Pzr Eyl 27, 2020 7:16 pm
Foruma Git
Konuya Git

diziplus linklerinde sorun. 27.09.2020

diziplus isim değiştirdiğinden, şu anda çalışmamaktadır. İlk güncelleme ile çalışır duruma gelecektir. Teşekkürler.

Güncelleme: 02.10.2020 tarihli güncelleme ile sorun düzeltilmiştir.
gönderen tengildet
Pzt Eyl 28, 2020 11:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.

yeni konu: https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=14&t=276 Dostlar, 15 Ekim 2020 tarihi itibarıyla VIP sistemine geçeceğiz. Bazı özelliklerimiz artık sadece VIP olan üyeler tarafndan kullanılabilecek. Ancak temel işlevler olan tüm filmlerin, dizilerin, IPTVlerin, Radyoların (Rabbit hariç) ...
gönderen hakan2200
Sal Eyl 29, 2020 11:45 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.

Benim en çok kullandığım bölüm izlemeye devam ettiklerim kısmıydı. Acaba kaldığım yerden devam et bölümü de vip bölümdemi olacak. Yoksa tüm kullanıcılar kullanabilecekmi ?
gönderen tengildet
Sal Eyl 29, 2020 12:02 pm
Foruma Git
Konuya Git

Benim en çok kullandığım bölüm izlemeye devam ettiklerim kısmıydı. Acaba kaldığım yerden devam et bölümü de vip bölümdemi olacak. Yoksa tüm kullanıcılar kullanabilecekmi ? İzlemeye devam et kısmı normal kullanıcılar tarafından kullanılmaya devam edecek, ancak son kaldığınız bölüm kırmızı ile işaret...
gönderen Barkin33
Sal Eyl 29, 2020 12:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

Talep

Selamlar..Kore dizilerinin adları malesef korece ve aradığımız diziyi malesef bulamıyoruz.Hiç değilse ing.adlarını koyabilirseniz daha çabuk arama ve istediğimiz diziyi izleyebiliriz diye düşünüyorum

İyi Çalışmalar..Kolay gelsin
gönderen Barkin33
Sal Eyl 29, 2020 12:37 pm
Foruma Git
Konuya Git

Apk yolu ile mi haberimiz olacak hocam yoksa forum dan mı takip edelim.Bir de bağış miktarını ömürlük değil de yıl olarak baz alırsanız hem bizim hem sizin için daha makul olur düşüncesindeyim.

Selamlar..Saygılar