24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen HaT35
Sal Eyl 29, 2020 10:02 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.

Bağış yaparsak birden fazla cihazda kullanabilecekmiyiz?
gönderen tengildet
Sal Eyl 29, 2020 10:11 pm
Foruma Git
Konuya Git

HaT35 yazdı:
Sal Eyl 29, 2020 10:02 pm
Bağış yaparsak birden fazla cihazda kullanabilecekmiyiz?
Evet 3 cihaza kadar kullanabileceksiniz.
gönderen hakan2200
Sal Eyl 29, 2020 10:30 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: İptv listesinde IPTV7 ve IPTV12 listeleri ve adult iptv deki 2. listeyi çalıştırmak için

Adult ip TV bölümü için. Küçük bir önerim olacak. İp TV 1 bölümünde Liste 1 kanallarda. Başta. Redtrafik 1 Redtrafik 2 şeklinde dizilmelidir Yani VPN siz açılabilecek kanallar baş tarafa konulmalıdır. Bir kaç arkadaşıma programı yükledim VPN ne işe yarar bilmedikleri için. Kanalların arızalı olduğu ...
gönderen tengildet
Sal Eyl 29, 2020 10:43 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: İptv listesinde IPTV7 ve IPTV12 listeleri ve adult iptv deki 2. listeyi çalıştırmak için

Listeler otomatik alındığından (takdir edersinizki artık 100 lerce ıptv kanalı var listelerde) el ile onları düzeltmek çok da mümkün olmuyor. Şu an el ile düzeltsekde 2 gün sonra otomatik alındığında eski haline dönecek maalesef. Bizdeistiyoruz düzgün listeleri verebiilmek ama iptv bilgilendirme kon...
gönderen tengildet
Sal Eyl 29, 2020 11:09 pm
Foruma Git
Konuya Git

elbette. Şu anda ne izliyorsanız aynı şekilde olacak.
gönderen tengildet
Çrş Eyl 30, 2020 12:24 pm
Foruma Git
Konuya Git

İlk mesajda yazdığım gibi, evet devam edebileceksiniz.
gönderen homers
Çrş Eyl 30, 2020 7:22 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Daha önce dile getirildi mi hatırlıyamıyorum , tekrar oluyor ise affola; Android uygulamasında herhangi bir sayfada (Sayfam,Filmler,Diziler) iken , sayfada yer alan seçenekler (son çıkanlar,en popüler gibi ) içinde gezinirken seçilen bir dizi /filmin içeriği incelenip izlemekten vazgeçilir ise geri ...
gönderen tengildet
Çrş Eyl 30, 2020 7:38 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

@homers

bu durumun farkındayız ancak geliştirme ile epey zaman harcadığımız için geri dönemedik bu soruna, bakalım ne yapabiliriz. Teşekkürler.
gönderen hoyares
Çrş Eyl 30, 2020 9:04 pm
Foruma Git
Konuya Git

Belliydi saten turkvod ücretli üyeliğe geçtiği gün seyirturkun de paralı olacağını söylemiştim.ilk önce ömür boyu ücretsiz deyip platforma adam çekiyorsunuz daha sonra masraflar var deyip para kazanmak için kırk takla atıyorsunuz .... Şahsen hiç yakıştıramadım Yukarıda yazdiklarimida bana yakistirm...