24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Cum Eki 02, 2020 12:02 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 02.10.2020)

Yeni güncelleme yayınlandı, Detaylar ilk mesajda.
gönderen deşarj
Cum Eki 02, 2020 12:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

Uygulama üzerinden sağ salim yolladık bakalım mail adresimizi,Hadi hayırlısı olsun.
gönderen tengildet
Cum Eki 02, 2020 3:47 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.

mailinizdeki ilk noktadan dolayı bir sıkıntı yaratmış. Dilerseniz bana uygulamadaki kullanıcı adınızı özel mesaj olarak atın buradan ekleyelim.
gönderen Kelllllytepid
Cum Eki 02, 2020 4:16 pm
Foruma Git
Konuya Git

Merhaba
Mibox kullanıyorum. Kodiyi açtığım zaman eklentilerden seyirtürk girdiğimde "GÜNCELLEME BULUNDU" Mesajının "EVET" butonuna basıyorum. Bu işlem bir kaç dakika sürebilir yazısı çıkıyor. Ancak ne kadarda beklesem güncelleme olmuyor.
Ne yapmam lazım?
gönderen tengildet
Cum Eki 02, 2020 4:36 pm
Foruma Git
Konuya Git

Merhaba Mibox kullanıyorum. Kodiyi açtığım zaman eklentilerden seyirtürk girdiğimde "GÜNCELLEME BULUNDU" Mesajının "EVET" butonuna basıyorum. Bu işlem bir kaç dakika sürebilir yazısı çıkıyor. Ancak ne kadarda beklesem güncelleme olmuyor. Ne yapmam lazım? mi box ayarlara oradan u...
gönderen Sarkastik
Cum Eki 02, 2020 4:55 pm
Foruma Git
Konuya Git

mailinizdeki ilk noktadan dolayı bir sıkıntı yaratmış. Dilerseniz bana uygulamadaki kullanıcı adınızı özel mesaj olarak atın buradan ekleyelim. teşekkür ederim az önce denedim ve oldu. aynı hatayı almadığım gibi mailiniz eklendi uyarısı aldım. Açıkçası bu işlemi belki vip kullanıcı olurum ihtimalin...
gönderen Sarkastik
Cum Eki 02, 2020 10:08 pm
Foruma Git
Konuya Git

mailinizdeki ilk noktadan dolayı bir sıkıntı yaratmış. Dilerseniz bana uygulamadaki kullanıcı adınızı özel mesaj olarak atın buradan ekleyelim. teşekkür ederim az önce denedim ve oldu. aynı hatayı almadığım gibi mailiniz eklendi uyarısı aldım. Açıkçası bu işlemi belki vip kullanıcı olurum ihtimalin...
gönderen tengildet
Cum Eki 02, 2020 10:17 pm
Foruma Git
Konuya Git

filmler 1 hafta içinde kendiliğinden silinir. sizin yapabileceğiniz bir şey yok. O şekilde kodlandı.