24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen valhalax
Pzr Eki 04, 2020 9:11 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: S Sport kanalı izleyememe sorunu

Cevap için teşekkürler.
S Sport + için ücret talep ediliyordu ama S sport ücretsiz değil miydi?
Ücretsiz platformun linkleri neden doğru çalışmıyor diyordum ama belki ben gözden kaçırmışımdır.
gönderen tengildet
Pzr Eki 04, 2020 9:33 pm
Foruma Git
Konuya Git

Sunucularımıza erişilemediğinden dolayı bir süre uygulamaya ulaşamayacaksınız.

Sunucularımızdaki sıkıntıdan dolayı bir süre seyirTURK uygulamaları çalışmayacaktır. Bu kez sıkıntı hizmet aldığımız fimanın sunucularımızı kapatmasıdır. Muhtemelen istemeyen bir veya bir kaç kişinin kötü niyeti ile oldu. Özelikle VIp olayını açıkadıktan sonra bu durumun meydana gelmesi biraz şaşırt...
gönderen tengildet
Pzr Eki 04, 2020 10:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Sunucularımıza erişilemediğinden dolayı bir süre uygulamaya ulaşamayacaksınız.

Maalesef 5 günlük data kaybımız var, verileri kurtarmaya çalışıyoruz.5 gün içinde üye olmuş dostlar belki yeniden üye olmak zorunda kalacaklar. Diğer üyelerimizin 5 gün içinde izledikleri video bilgileri ve kaldıkları yerlerin bilgileri de bu durumdan etkilendi.
gönderen tengildet
Pzr Eki 04, 2020 11:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Sunucularımıza erişilemediğinden dolayı bir süre uygulamaya ulaşamayacaksınız.

Şimdilik geçici bir süre çözüm bulduk. Verileri kurtarabileceğiz. Ancak yarın çalışmalarımız devam edecek.
gönderen coolmeen
Pzt Eki 05, 2020 3:54 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.

Dogrusu android tv mde, 1-seyirTÜRK ün menüsü diğer TURKvoda göre daha kullanışlı. 2-Film ve dizilerde bir eksiği yok 3-Türe göre film ve dizi bulma daha kullanışlı ve pratik 4-Eksiği ne derseniz,sadece futbol. Genel kullanım olarak ben SeyirTURK ü daha rahat,menüsü daha kullanışlı bulmaktayım Uygun...
gönderen tengildet
Pzt Eki 05, 2020 10:27 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: S Sport kanalı izleyememe sorunu

Cevap için teşekkürler. S Sport + için ücret talep ediliyordu ama S sport ücretsiz değil miydi? Ücretsiz platformun linkleri neden doğru çalışmıyor diyordum ama belki ben gözden kaçırmışımdır. Evet haklısınız. Ücretsiz kanalı imiş. pardon. Kendi sitesinde canlı yayını yok ama yani yayını alabileceğ...
gönderen tengildet
Pzt Eki 05, 2020 11:50 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Kodi de üye girişi ve avantajları

lunarogred yazdı:
Pzt Eki 05, 2020 11:38 pm
üye girişimi yaptım benden mail adresi istedi girdim fakat adult kısmını göremiyorum. Rabbit yazınca da arama yerine çıkmıyor hiçbir şey.
viewtopic.php?f=14&t=123

Konusuna bakınız.
gönderen turbetfur
Sal Eki 06, 2020 12:58 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Merhabalar, 5 gün önce xiaomi Mi TV stick aldım ve pişman olmuştum, çünkü YouTube netflix vardı sadece. Bende chromecast vardı ve zaten YouTube ve netflix zaten izliyordum chromecast ile. fuzuli para verdim dedim xiaomi Mi TV stick e. Amaaaa nette seyirturk u bulunca cihaz parasını hak etti. Bu arad...