24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen deşarj
Sal Eki 06, 2020 1:40 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Merhabalar, 5 gün önce xiaomi Mi TV stick aldım ve pişman olmuştum, çünkü YouTube netflix vardı sadece. Bende chromecast vardı ve zaten YouTube ve netflix zaten izliyordum chromecast ile. fuzuli para verdim dedim xiaomi Mi TV stick e. Amaaaa nette seyirturk u bulunca cihaz parasını hak etti. Bu ara...
gönderen tengildet
Sal Eki 06, 2020 1:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

Evet karagözün dediği gibi önce uyarı veriyor siz tamama basınca güncellemeyi otomatik yapıyor.
gönderen turbetfur
Sal Eki 06, 2020 2:46 pm
Foruma Git
Konuya Git

Merhabalar, 5 gün önce xiaomi Mi TV stick aldım ve pişman olmuştum, çünkü YouTube netflix vardı sadece. Bende chromecast vardı ve zaten YouTube ve netflix zaten izliyordum chromecast ile. fuzuli para verdim dedim xiaomi Mi TV stick e. Amaaaa nette seyirturk u bulunca cihaz parasını hak etti. Bu ara...
gönderen turbetfur
Sal Eki 06, 2020 2:46 pm
Foruma Git
Konuya Git

tengildet yazdı:
Sal Eki 06, 2020 1:49 pm
Evet karagözün dediği gibi önce uyarı veriyor siz tamama basınca güncellemeyi otomatik yapıyor.
Eyvallah hocam
gönderen turbetfur
Sal Eki 06, 2020 2:58 pm
Foruma Git
Konuya Git

Birde şöyle bir sorun var veya ben bulamıyorum : tv sürümünde örneğin filmler ana sayfasında, son çıkanlar , en popüler gibi başlıklar var sağa doğru kaydirinca 10 civarı film çıkıyor başka film çıkmıyor. Tüm filmleri görebileceğim bir başlık yok mu? Atıyorum son çıkanlar başlığı altında tüm filmler...
gönderen turbetfur
Sal Eki 06, 2020 3:39 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.

Sayın admin : Android tv sürümü için harici oynatıcı seçeneği çok önemli, lütfen bu özelliğe de bir el atın. Kaldığın yerden devam özelliği isteyen arkadaşlar programın player ini kullanmaya devam edebilir.
gönderen hakan2200
Sal Eki 06, 2020 3:48 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: İptv listesinde IPTV7 ve IPTV12 listeleri ve adult iptv deki 2. listeyi çalıştırmak için

Eskiden androidte de çalışıyordu. Şimdi denedim androidte çalışmıyor. Birde yanlış anlamayın bu olay çok garip. başka bir yöntem bulunması gerek. Kanalın açılması için tv kumandanızı bırakıcaksınız telefonunuzu elinize alıcaksınız. sonra foruma gireceksiniz, forumda bu konuyu bulacaksınız. Tekrar tv...
gönderen Mersis
Sal Eki 06, 2020 3:57 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.

Bugün bir site daha yıllık 90 TL olarak devam etme kararı almış.
Bakalım SeyirTürk ne olacak.
gönderen tengildet
Sal Eki 06, 2020 4:14 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: İptv listesinde IPTV7 ve IPTV12 listeleri ve adult iptv deki 2. listeyi çalıştırmak için

kodide çaışıyor evet bunu listeerde belirtmek gerekiyor.

dediğim gibi bu yöntem bizim için bir şey ifade etmiyor, listeleride kaldırmak kolay ama bu şekilde izleyeni neden mağdur edelim? Bir alternatif sonuçta. Bence kalmalı.

Teşekkürler.