2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Sal Eki 06, 2020 4:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Sunucularımıza erişilemediğinden dolayı bir süre uygulamaya ulaşamayacaksınız.
bir üstteki mesajda geçici bir çözüm buduğumuzu belirtmiştik, çalışıyor tabii. ancak kesin işlem biraz zaman alacak.
- Sal Eki 06, 2020 4:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Birde şöyle bir sorun var veya ben bulamıyorum : tv sürümünde örneğin filmler ana sayfasında, son çıkanlar , en popüler gibi başlıklar var sağa doğru kaydirinca 10 civarı film çıkıyor başka film çıkmıyor. Tüm filmleri görebileceğim bir başlık yok mu? Atıyorum son çıkanlar başlığı altında tüm filmle...
- Sal Eki 06, 2020 4:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Rabbit filmler kısmı ile ilgili bir chat
üye -Yetişikin filmler neden açmıyor,Vpn açtım seyirturk -Merhaba, şu anda bende vpn ile açııyor, biraz beklemeniz gerekiyor video için. Android mi Kodi mi kullanıyorsunuz. üye -Android, Vpn ile açıyorum, Uzun sürüyor seyirturk -filme tıkladığınızda altta silik çıkan bir play tuşumu var pause tuşum...
- Sal Eki 06, 2020 4:59 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: İptv listesinde IPTV7 ve IPTV12 listeleri ve adult iptv deki 2. listeyi çalıştırmak için
Sizin için de ekstra iş yükü.
bu kanal neden açılmıyor. vpn ile mi açılıyor vs. vs. hep tekrar eder bu konu.
Diğer ücretli serverler VPN ile açılan kanalları vs eklemiyor. Sadeleştiriyor. mümkün oldukça.
Karar tabi sizin başkan sensin .
bu kanal neden açılmıyor. vpn ile mi açılıyor vs. vs. hep tekrar eder bu konu.
Diğer ücretli serverler VPN ile açılan kanalları vs eklemiyor. Sadeleştiriyor. mümkün oldukça.
Karar tabi sizin başkan sensin .
- Sal Eki 06, 2020 5:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Tv Box Tavsiye
Kullanmakta olduğum H96+ Pro tv boxdan memnun değilim.Hangi uygulama olursa olsun Netflix dahil görüntü dalgalanmalı renkler soluk netlik yok vs.Dün piyasanın en iyisi Paugge Hdmi 2.0b Premium Sertifikalı 4K 60Hz 18Gbps Bandwith HDR Dolby Vision HDCP 2.2 Destekli HDMI Kablo satın aldım değişik portl...
- Sal Eki 06, 2020 5:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Tv Box Tavsiye
X99 Mini
Beelink GT King
Ikisi de sorunsuz calisiyor. Youtube'dan 4K ile ilgili arastirma yapmani tavsiye ederim.
Beelink GT King
Ikisi de sorunsuz calisiyor. Youtube'dan 4K ile ilgili arastirma yapmani tavsiye ederim.
- Sal Eki 06, 2020 6:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Beelink.
Ugoos.
Mecoll bunlardan birini alın.
4k Netflix, Prime Video istiyorsanız el mahkum Mi Box.
Ugoos.
Mecoll bunlardan birini alın.
4k Netflix, Prime Video istiyorsanız el mahkum Mi Box.
- Sal Eki 06, 2020 7:17 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Mi box
Mi stick değil.
Mi stick değil.
- Sal Eki 06, 2020 7:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-box-s-4k-android-tv-box-media-player-hdr-dolby-dts-chromecast-p-HBV00000EUG10?magaza=Alula&wt_gl=cpc.6807.dsa.elk.ev-elektronigi-nontv-ev-sinema-sistemleri&gclid=CjwKCAjwq_D7BRADEiwAVMDdHlhuhNFH7qt3MhceysRJUhSF-01Lw4uBcj4meFNtj-7GO9PEOedaTRoCicgQAvD_BwE ...