2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen turbetfur
Prş Eki 08, 2020 4:36 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

:) bilen bilir :) Bu detayların ne önemi var? Ama durumu biraz açıklayayım: iki uygulamamız ve backendi var sistemin, Kodi eklentisi backendin bir kısmını ben, android ve backendin bi kısmını TeJR yapıyor, İkimizinde her an her noktaya müdahale yetkisi var. Kullanıcı ile ilişkiler kısmında Forum, W...
gönderen turbetfur
Cum Eki 09, 2020 2:19 pm
Foruma Git
Konuya Git

Hem seyirturk apk sını hemde kodiden seyirturk eklentisini kurdum, hangisi daha iyi kullanışlı, aralarında bir fark var mı, siz hangisini tavsiye edersiniz?
gönderen tengildet
Cum Eki 09, 2020 2:26 pm
Foruma Git
Konuya Git

android tv veya android TV işletim sistemli box veya Android Telefon ise Android uygulamamız daha avantajlı.
PC, enigma2 uydu alıcıarı için kodi eklentimiz.
Android Box (İşletim sistemi Android TV omayanlar) için ikiside uygun ama ben Android sürümümüzü tercih ederim.
gönderen MORUK
Cum Eki 09, 2020 2:28 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.

Evet ustam daha ücret yani VİP BEDELİ belli olmadı mı? Tarih yaklaştı?
gönderen turbetfur
Cum Eki 09, 2020 2:38 pm
Foruma Git
Konuya Git

android tv veya android TV işletim sistemli box veya Android Telefon ise Android uygulamamız daha avantajlı. PC, enigma2 uydu alıcıarı için kodi eklentimiz. Android Box (İşletim sistemi Android TV omayanlar) için ikiside uygun ama ben Android sürümümüzü tercih ederim. Teşekkürler xiaomi Mi TV stick...
gönderen tengildet
Cum Eki 09, 2020 3:06 pm
Foruma Git
Konuya Git

Mi kullanıyorsanız mutlaka Android sürümümüz çünkü mi nin ana ekranına 4 adet kanal (şu sağa doğru giden resimer) ekleyebilirsiniz.
gönderen tengildet
Cum Eki 09, 2020 3:07 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.

şu an için belli değil. Teşekkürler.
gönderen turbetfur
Cum Eki 09, 2020 3:42 pm
Foruma Git
Konuya Git

tengildet yazdı:
Cum Eki 09, 2020 3:06 pm
Mi kullanıyorsanız mutlaka Android sürümümüz çünkü mi nin ana ekranına 4 adet kanal (şu sağa doğru giden resimer) ekleyebilirsiniz.
Aynen öyle yaptım netflix gibi oldu :D
gönderen turbetfur
Cum Eki 09, 2020 6:38 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yine bilgi amaçlı soruyorum : cumartesi günleri ekleyeceğiniz yeni çıkan film ve dizileri neye göre hangi kriterlere göre seçiyorsunuz? Bir hafta içerisinde çıkan tüm filmleri veya dizileri eklemeye çalışıyor musunuz?