2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cum Eki 09, 2020 7:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Tv Box Tavsiye
Herseyi halletim 2 şeyi halledemedim, 1. si download hızım diğer cihazlarda wifi ile 47mb iken bu cihazda 30mb yi geçemiyorum (ethernet kablo kullanmak istemiyorum) ikincisi ise tek tık ile arka plandaki programları kapatmanın yolunu bulamadım
- Cum Eki 09, 2020 7:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Seçmiyoruz, bize kaynak olan tüm sitelerdeki yeni dizi ve yeni filmler çekiliyor. Dizileri aldığımız sitelerdeki yeni çıkan dizi ve eski dizilerin bölümlerini günlük alıyoruz (saat 13:00 da) eski dizilerin (sisteme daha önce eklenmiş) yeni bölümlerini hemen ekliyoruz çünkü detayları alınmış diziler ...
- Cum Eki 09, 2020 7:53 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Seçmiyoruz, bize kaynak olan tüm sitelerdeki yeni dizi ve yeni filmler çekiliyor. Dizileri aldığımız sitelerdeki yeni çıkan dizi ve eski dizilerin bölümlerini günlük alıyoruz (saat 13:00 da) eski dizilerin (sisteme daha önce eklenmiş) yeni bölümlerini hemen ekliyoruz çünkü detayları alınmış diziler...
- Cum Eki 09, 2020 7:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
yarını bekleyin bakalım
- Cum Eki 09, 2020 8:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Eki 09, 2020 10:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhaba Ustam Diziler bölümünde yerli dizilerden bulunmayan diziler var nedeni nedir mesela Yeni Hayat dizisi. Teşekkürler
- Cum Eki 09, 2020 10:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Yeni Hayat yarın eklenecek, gözden kaçmış. Başka varsa iletin bakalım. Teşekkürler.
Bu arada nickiniz oldukça güzel.
Bu arada nickiniz oldukça güzel.
- Cmt Eki 10, 2020 12:33 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Show Tv de oynayan Arıza adlı dizi de yok sanırım ustam.Saygılar..
- Cmt Eki 10, 2020 2:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Tv8 dizisi ''doğduğun ev kaderindir'' de yok. Eklenirse güzel olur, teşekkürler.
- Cmt Eki 10, 2020 2:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git