2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen ElTurko
Pzt Nis 06, 2020 10:29 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Tv kanalları

tengildet yazdı:
Pzt Mar 09, 2020 11:47 pm
şöyle bir ipucu vereyim.

Sağolsun kynak adreslerinin bir kısmını GuCLu gönderdi.
Untitled (2).png
gönderen osmanke
Sal Nis 07, 2020 12:10 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Koronavirüs #COVID19 #EvdeKal

Sağlık Bakanlığı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın girişimiyle herkese ücretsiz maske dağıtılacağı duyurulmuş ePTTAVM üzerinden başvuru formu hazırlanmıştı. Sitenin yoğunluğu kaldırmaması nedeniyle başvuru talebi e-Devlet üzerinden alınmaya başlandı. https://basvuru.turkiye.gov.tr/ adresinden ev...
gönderen tengildet
Sal Nis 07, 2020 10:39 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Android'de kendi m3u nuzu ekleme

İki şekilde m3u listenizi seyirTURK Androide ekleyebilirsiniz: a.seyirTURK Anroid de adres yada xstream bilgileri girme: 1. IPTV bölümüne e giriniz, 2. Sağ üstteki çark işaretine tıklayınız, 3. Çıkan menüde dilerseniz tek link olarak m3u listenizin adresini girebilirsiniz, 4. Dilerseniz, tek link gi...
gönderen tengildet
Sal Nis 07, 2020 10:40 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Kodi'de kendi m3u nuzu ekleme

seyirTURK Kodi'de kendi m3u nuzu ekleme İki şekilde yapılabilir: 1. seyirTURK ayarlarına girdiğinizde gördüğünüz m3u Adresi yazan yere kendi m3u adresinizi yazabilirsiniz, 2. kendi m3u8 dosyanızı, aşagıdaki sistemler için belirtilen klasöre koyablirsiniz: Android : Android/data/org.xbmc.kodi/files/....
gönderen Sonosmanli
Çrş Nis 08, 2020 1:31 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Koronavirüs #COVID19 #EvdeKal

bu zor imtihandan Allah enaz zararla cikarsin..Allah mubarek gecede yardim eylesin..arkadaslar burda birakin bedava paraylabile yok millet tsortlerden mnaske yapiyo..
insan elindekilerin kiymetini kaybedince anliyo
gönderen Mersis
Çrş Nis 08, 2020 3:36 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android'de kendi m3u nuzu ekleme

Ekledim harika çalışıyor.
Bir eksiği var.
Kanaldan çıkmadan kanal değişmiyor.
Ve kategorili iptv miz burada karışık geliyor.
Şöyle olabilirmi ; film ulusal, belgesel vs gibi.
İyi Geceler.
gönderen tengildet
Çrş Nis 08, 2020 10:02 am
Foruma Git
Konuya Git

Ekledim harika çalışıyor. Bir eksiği var. Kanaldan çıkmadan kanal değişmiyor. Ve kategorili iptv miz burada karışık geliyor. Şöyle olabilirmi ; film ulusal, belgesel vs gibi. İyi Geceler. Kodi de var ama Android için bu güncellemeye yetiştiremedik. Ömümüzde ki güncellemede olscak. Teşekkürler.
gönderen Mersis
Çrş Nis 08, 2020 10:22 am
Foruma Git
Konuya Git

Ekledim harika çalışıyor. Bir eksiği var. Kanaldan çıkmadan kanal değişmiyor. Ve kategorili iptv miz burada karışık geliyor. Şöyle olabilirmi ; film ulusal, belgesel vs gibi. İyi Geceler. Kodi de var ama Android için bu güncellemeye yetiştiremedik. Ömümüzde ki güncellemede olscak. Teşekkürler. Kodi...
gönderen tengildet
Çrş Nis 08, 2020 11:01 am
Foruma Git
Konuya Git

Ekledim harika çalışıyor. Bir eksiği var. Kanaldan çıkmadan kanal değişmiyor. Ve kategorili iptv miz burada karışık geliyor. Şöyle olabilirmi ; film ulusal, belgesel vs gibi. İyi Geceler. Kodi de var ama Android için bu güncellemeye yetiştiremedik. Ömümüzde ki güncellemede olscak. Teşekkürler. Kodi...
gönderen Mersis
Çrş Nis 08, 2020 11:03 am
Foruma Git
Konuya Git

Kodi de var ama Android için bu güncellemeye yetiştiremedik. Ömümüzde ki güncellemede olscak. Teşekkürler. Kodi yede ben ekleyemedim iptv mi. 😊 evet tvde ki kodide sıkıntı olacak çünkü m3u linkleri çok uzun. Yapacak bir şey yok ya hepsini elle gireceksiniz adresin yada bekleyeceksiniz. Beklerim sık...