2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Pzt Eki 12, 2020 7:55 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
nedeni o değil ama olsun daha önce bildirilmiş bir sorun, sebebini de bulduk çözüm ürettik bir sonraki sürümde bu sorun kalkmış olacak. Teşekkürler.
- Pzt Eki 12, 2020 7:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Eki 12, 2020 8:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Hocam birde Between Earth and sky adlı filmde tek kaynak mı var yoksa bende mi öyle?
- Pzt Eki 12, 2020 9:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
olabilir sadece o sitede vardır diğer kaynaklarda yoktur.
- Sal Eki 13, 2020 3:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
@tengildet yanlış anlama yine bilgi edinelim diye soruyorum yoksa acelesi yok yoğunsunuz biliyorum. Örneğin the sounds ve the Third Day adlı dizilerin yeni bölümleri bugün çıktı bunlar bugün içerisindemi yoksa cumartesi günü mü eklenecek?
- Sal Eki 13, 2020 3:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
Bagis yapalim ama nere gönderecegimi bilmiyorum, yazarsan sevinirim, harik1 bi icerigin var kardes, senelerdir uyeyim ve cok memnunum
Eyvallah
Eyvallah
- Sal Eki 13, 2020 3:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
dizi bizde yoksa yani daha önce eklenmemişse cumartesi eklenecek, ama dizi bizde varsa yani daha önce eklenmişse ve sadece yeni bölümleri çıktıysa eklenmiş olmalı bugün saat 13 de.
- Sal Eki 13, 2020 3:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
Ayın 15 inde açıklayacağız. Teşekkürler.bedirhan2004 yazdı: ↑Sal Eki 13, 2020 3:40 pmBagis yapalim ama nere gönderecegimi bilmiyorum, yazarsan sevinirim, harik1 bi icerigin var kardes, senelerdir uyeyim ve cok memnunum
Eyvallah
- Sal Eki 13, 2020 3:53 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
dizi bizde yoksa yani daha önce eklenmemişse cumartesi eklenecek, ama dizi bizde varsa yani daha önce eklenmişse ve sadece yeni bölümleri çıktıysa eklenmiş olmalı bugün saat 13 de. Ustam bilgi amaçlı yazayım bende.İlk dizi yi bende göremedim cumartesi eklenir, diğer dizi olan The Sounds ekli ama bu...
- Sal Eki 13, 2020 4:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Her iki dizide önceki tüm bölümleri eklenmiş bugünkü bölümleri yok