Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
Geri dön
- gönderen deşarj
- Cmt Eki 17, 2020 1:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
sadece 96 film var. ama değerlendirmeya çalışalım. Teşekkürler. Ülkemizin İnternet şartlarında 4k olayı zor ve gereksiz bence. 4k tv in olacak sağlam internetin olacak 4k destekleyen box un olacak, olacakda olacak.... Neden gereksiz?4K tv um var,internetim iyi ee tvbox da var.Eklensin isterim mümkü...
- gönderen deşarj
- Cmt Eki 17, 2020 3:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sözümün arkasındayım elbet ama az önce bahsedilen sitedeki filmlere bakayım dedim birçoğu açılmadı bile ve film afişlerinde 1080.4K yazıyor acep hangisi 1080p mi 4K mı?

- gönderen tengildet
- Cmt Eki 17, 2020 4:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Bugün yapılması gereken dizi ve film eklemeleri de bu sunucu çalışmadığı için yapılamadı.
- gönderen turbetfur
- Cmt Eki 17, 2020 6:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
tengildet yazdı: ↑Cmt Eki 17, 2020 4:13 pm
Bugün yapılması gereken dizi ve film eklemeleri de bu sunucu çalışmadığı için yapılamadı.
Hocam sen bu vip sistemine geçmeyi açıkladıktan sonra bu eski sunucu yamuk yapmaya başladı farkında mısın?
- gönderen tengildet
- Cmt Eki 17, 2020 6:44 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
sunucu firması henüz problemi çözemedi ama durumu biz bir şekilde düzelttik. Artık herşey normal çalışıyor olmalı.
- gönderen deşarj
- Cmt Eki 17, 2020 6:50 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
tengildet yazdı: ↑Cmt Eki 17, 2020 6:44 pm
sunucu firması henüz problemi çözemedi ama durumu biz bir şekilde düzelttik. Artık herşey normal çalışıyor olmalı.
Kodide açtım zorunlu güncelleme bulundu mecbursun bak yoksa bozuşuruz dedi tırstım peki madem dedim.Her şey tıkırında.