2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Çrş Eki 21, 2020 4:37 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Türkiye'de adult sitelerin %95 ine VPN siz ulaşamazsınız. Burada kısıtlama olmadığından hangileri VPN siz çalışır bilemiyorum. Ama Rabbit için VPN şart diyorum genel olarak.
gönderen turbetfur
Çrş Eki 21, 2020 6:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

Konu ile alakalı değil ama an itibari ile dizilla, dizibox, yabancı dizi, filmmakinesi ve bir çoğu siteye şu anda erişim sağlanamıyor, sakata geldik heralde
gönderen tengildet
Çrş Eki 21, 2020 6:16 pm
Foruma Git
Konuya Git

turbetfur yazdı:
Konu ile alakalı değil ama an itibari ile dizilla, dizibox, yabancı dizi, filmmakinesi ve bir çoğu siteye şu anda erişim sağlanamıyor, sakata geldik heralde
Uygulamalarımızda sorun yok. Sizi etkilemez.
gönderen turbetfur
Çrş Eki 21, 2020 6:19 pm
Foruma Git
Konuya Git

Konu ile alakalı değil ama an itibari ile dizilla, dizibox, yabancı dizi, filmmakinesi ve bir çoğu siteye şu anda erişim sağlanamıyor, sakata geldik heralde Uygulamalarımızda sorun yok. Sizi etkilemez. Biliyorum hocam bilgi amaçlı yazdım, ileriye dönük bir şey olursa yani kalıcı birşey bizleride et...
gönderen tengildet
Çrş Eki 21, 2020 6:31 pm
Foruma Git
Konuya Git

Etkilesede siteler adresini değiştirdikleri de bizde değiştiriyoruz. En fazla 1 gün olmaz sonra yola devam.
Başka siteler var oradan alırız 😀
gönderen turbetfur
Foruma Git
Konuya Git

tengildet yazdı:
Etkilesede siteler adresini değiştirdikleri de bizde değiştiriyoruz. En fazla 1 gün olmaz sonra yola devam.
Eyvallah
gönderen kamilcicek
Çrş Eki 21, 2020 7:59 pm
Foruma Git
Konuya Git

tengildet yazdı:
Çrş Eki 21, 2020 6:16 pm
turbetfur yazdı:
Uygulamalarımızda sorun yok. Sizi etkilemez.
Nasıl etkilemez hocam açılmıyor bölümler
gönderen tengildet
Çrş Eki 21, 2020 8:17 pm
Foruma Git
Konuya Git

Konu ile alakalı değil ama an itibari ile dizilla, dizibox, yabancı dizi, filmmakinesi ve bir çoğu siteye şu anda erişim sağlanamıyor, sakata geldik heralde Uygulamalarımızda sorun yok. Sizi etkilemez. Nasıl etkilemez hocam açılmıyor bölümler Sonraki mesajımı okudunuz mu? https://seyirturk.net/foru...
gönderen turbetfur
Çrş Eki 21, 2020 9:16 pm
Foruma Git
Konuya Git

Bu akşam bayağı sorunlu tv box daki android uygulama. İnternetimde de sorun yok.Bakim falan mı var?