2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Çrş Eki 21, 2020 4:37 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Türkiye'de adult sitelerin %95 ine VPN siz ulaşamazsınız. Burada kısıtlama olmadığından hangileri VPN siz çalışır bilemiyorum. Ama Rabbit için VPN şart diyorum genel olarak.
- Çrş Eki 21, 2020 6:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Konu ile alakalı değil ama an itibari ile dizilla, dizibox, yabancı dizi, filmmakinesi ve bir çoğu siteye şu anda erişim sağlanamıyor, sakata geldik heralde
- Çrş Eki 21, 2020 6:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Çrş Eki 21, 2020 6:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Konu ile alakalı değil ama an itibari ile dizilla, dizibox, yabancı dizi, filmmakinesi ve bir çoğu siteye şu anda erişim sağlanamıyor, sakata geldik heralde Uygulamalarımızda sorun yok. Sizi etkilemez. Biliyorum hocam bilgi amaçlı yazdım, ileriye dönük bir şey olursa yani kalıcı birşey bizleride et...
- Çrş Eki 21, 2020 6:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Etkilesede siteler adresini değiştirdikleri de bizde değiştiriyoruz. En fazla 1 gün olmaz sonra yola devam.
Başka siteler var oradan alırız
Başka siteler var oradan alırız
- Çrş Eki 21, 2020 6:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Çrş Eki 21, 2020 7:59 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Nasıl etkilemez hocam açılmıyor bölümler
- Çrş Eki 21, 2020 8:17 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Çrş Eki 21, 2020 8:17 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Konu ile alakalı değil ama an itibari ile dizilla, dizibox, yabancı dizi, filmmakinesi ve bir çoğu siteye şu anda erişim sağlanamıyor, sakata geldik heralde Uygulamalarımızda sorun yok. Sizi etkilemez. Nasıl etkilemez hocam açılmıyor bölümler Sonraki mesajımı okudunuz mu? https://seyirturk.net/foru...
- Çrş Eki 21, 2020 9:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Bu akşam bayağı sorunlu tv box daki android uygulama. İnternetimde de sorun yok.Bakim falan mı var?