2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Çrş Eki 21, 2020 9:18 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

turbetfur yazdı:
Çrş Eki 21, 2020 9:16 pm
Bu akşam bayağı sorunlu tv box daki android uygulama. İnternetimde de sorun yok.Bakim falan mı var?
Hayır bakım yok, senin mesajına istinaden denedim bir sıkıntı yok. yani ana sayfa 4-5 saniyede geliyor, film ve dizi detay sayfaları bastığım anda geliyor.
gönderen turbetfur
Çrş Eki 21, 2020 9:22 pm
Foruma Git
Konuya Git

Bu akşam bayağı sorunlu tv box daki android uygulama. İnternetimde de sorun yok.Bakim falan mı var? Hayır bakım yok, senin mesajına istinaden denedim bir sıkıntı yok. yani ana sayfa 4-5 saniyede geliyor, film ve dizi detay sayfaları bastığım anda geliyor. Diyelimki bir dizi linki bozuk başka bir li...
gönderen tengildet
Çrş Eki 21, 2020 9:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

"neyse" olmaz, senin dediğin durumu oluşturdum evet bir yavaşlık var çok geç açılıyor, ama sunucumuza mı geç giriliyor yoksa sistemdemi bir sıkıntı var kontrol ediyoruz.
gönderen turbetfur
Çrş Eki 21, 2020 9:54 pm
Foruma Git
Konuya Git

"neyse" olmaz, senin dediğin durumu oluşturdum evet bir yavaşlık var çok geç açılıyor, ama sunucumuza mı geç giriliyor yoksa sistemdemi bir sıkıntı var kontrol ediyoruz. "neyse" kelimesini abartmamak için yazdım, şimdi satın alacak kişiler olur devamlı olduğunu sanırlar sizede s...
gönderen tengildet
Çrş Eki 21, 2020 9:57 pm
Foruma Git
Konuya Git

"neyse" olmaz, senin dediğin durumu oluşturdum evet bir yavaşlık var çok geç açılıyor, ama sunucumuza mı geç giriliyor yoksa sistemdemi bir sıkıntı var kontrol ediyoruz. "neyse" kelimesini abartmamak için yazdım, şimdi satın alacak kişiler olur devamlı olduğunu sanırlar sizede s...
gönderen XDenizliliX
Çrş Eki 21, 2020 9:59 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: VIP sistemine geçmiş bulunmaktayız. (19.10.2020)

Acaba Paypal ödeme seceneginiz varmi lütfen varsa hemen vip Üyelik yapcam
gönderen tengildet
Çrş Eki 21, 2020 10:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: VIP sistemine geçmiş bulunmaktayız. (19.10.2020)

Merkezimiz Türkiye'de ve Türkiye'de Paypal maalesef yok adamlar Türkiye'den çıktılar 5 sene önce.
Google Play Store da yer amaya çalışıyoruz ama çok uzun sürecek maalesef.
gönderen web_2020
Çrş Eki 21, 2020 10:10 pm
Foruma Git
Konuya Git

sn:@turbetfur. şu özellik olsun, bu özellik olsun diye yaz. sonrada linkler zor açılıyor diye yaz. birşeyi abartmamak lazım. herzaman sade ve yalın olan daha seri çalışır. tengin Resam hikayesini okudunuz ama hiçbirşey anlamadığınız anlaşılıyor. lütfen uygulamayı hazırlayanlaraı rahat bırakın. gerek...
gönderen turbetfur
Prş Eki 22, 2020 8:25 am
Foruma Git
Konuya Git

sn:@turbetfur. şu özellik olsun, bu özellik olsun diye yaz. sonrada linkler zor açılıyor diye yaz. birşeyi abartmamak lazım. herzaman sade ve yalın olan daha seri çalışır. tengin Resam hikayesini okudunuz ama hiçbirşey anlamadığınız anlaşılıyor. lütfen uygulamayı hazırlayanlaraı rahat bırakın. gere...
gönderen turkmen_m
Prş Eki 22, 2020 3:29 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Beğendiğiniz medyaları seyirTURK Favorilerine ekleme ve çıkarma

Merhaba. Dizilerin bölümleri değil de direkt diziyi favorilere ekleme özelliğini getirmeniz mümkün mü?