2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cum Kas 13, 2020 11:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 30.10.2020)
Kontrol paneli sürekli orada kalıyorsa sorun var ama sürekli orada kalmamalı. Sürekli kalıyor mu? Sürekli kalmıyor dediğiniz gibi ama durdurduk diyelim tekrar başlattık belirli bir süre kalıyor. O an yazılanlar okunmuyor. Malum mi Box s de de ileri geri sardırma hızı biraz değişik. 1 dk 2 dk 5 dk g...
- Cum Kas 13, 2020 11:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Kas 14, 2020 3:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Seyirturk android uygulaması login sorunu
Merhaba
Android uygulamayı açtığımda sağ üste bulunan cerki tıklıyorum.
Ayarlar kısmı geliyor. Ve buradan üyelik ayarlarına geliyorum. Üyelik girişi yok sadece yeni üye olma ekranı çıkıyor. Ben çoktan üyeyim. Yardımcı olabilirmisiniz
Android uygulamayı açtığımda sağ üste bulunan cerki tıklıyorum.
Ayarlar kısmı geliyor. Ve buradan üyelik ayarlarına geliyorum. Üyelik girişi yok sadece yeni üye olma ekranı çıkıyor. Ben çoktan üyeyim. Yardımcı olabilirmisiniz
- Cmt Kas 14, 2020 4:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirturk android uygulaması login sorunu
Merhaba Android uygulamayı açtığımda sağ üste bulunan cerki tıklıyorum. Ayarlar kısmı geliyor. Ve buradan üyelik ayarlarına geliyorum. Üyelik girişi yok sadece yeni üye olma ekranı çıkıyor. Ben çoktan üyeyim. Yardımcı olabilirmisiniz Forum ve uygulama üyelikleri ayrıdır. Siz zaten vip olduğunuza gö...
- Cmt Kas 14, 2020 8:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirturk android uygulaması login sorunu
Tessekurler hallettim
- Cmt Kas 14, 2020 8:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr Kas 15, 2020 4:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Tv Box Tavsiye
tengildet ustanın yardımıyla Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player HDR - Dolby DTS - Chromecast satın alınmıştır tüm dostlara ilgileri için teşekkürler.
- Pzr Kas 15, 2020 7:57 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Kas 16, 2020 7:12 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Kas 17, 2020 12:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Dizilerde Poster/ÖzetBilgi ve İçerik Uyumsuzlukları
Tabii bildirdiğinizde düzeltmeye çalışırız. Teşekkürler