2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen deşarj
Cum Nis 24, 2020 5:45 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?

Resim
Kolay gelsin.Gece Gündüz 24 saat yardımcı olabilirim.
gönderen tengildet
Cum Nis 24, 2020 5:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

şimdilik yeter bu karad ikinizede çok teşekkür ederim. Teklifin içinde çok teşekkürler karagöz :cay
gönderen TeJR
Cmt Nis 25, 2020 11:57 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK android TV boxtan ilk görüntüler

hak18 yazdı:
Cmt Nis 25, 2020 11:47 am
Kodi eklentisi ndeki eski tarihli filmler in çoğu açılmıyor
denediğimiz linklerin çoğu çalışıyor hocam örnek verme şansınız varsa yardımcı olalım
gönderen Egeli
Cmt Nis 25, 2020 5:15 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu

Seyirturk uygulaması seçenek sunsun. Güncelleme var bildirisini göstersin. İsteyen güncellesin, istemeyen eski sürümü kullansın. Eski sürümü kullanma imkanı olursa iyi olabilir bence. Bende Fire Stick 2 var. Güncelleme var yazınca, ben Seyirturkü siliyorum ve yenisini indirip tekrar yüklüyorum. Bend...
gönderen tengildet
Cmt Nis 25, 2020 5:20 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu

Seyirturk uygulaması seçenek sunsun. Güncelleme var bildirisini göstersin. İsteyen güncellesin, istemeyen eski sürümü kullansın. Eski sürümü kullanma imkanı olursa iyi olabilir bence. Bende Fire Stick 2 var. Güncelleme var yazınca, ben Seyirturkü siliyorum ve yenisini indirip tekrar yüklüyorum. Ben...
gönderen virusnoir
Pzr Nis 26, 2020 1:54 am
Foruma Git
Konuya Git

selam widget olarak verirseniz size yardimci olabilirim tizen studio programla yuklerim samssung smart serie tizen denerim sonuclari soylerim simdiden tsk ederim
gönderen sahilkentli
Pzr Nis 26, 2020 4:20 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Merhaba. Android sürümünü kullanıyorum video ekranında navigasyon tuşalarını gizlemiyor. (Geri tuşu home tuşu). Altenatif video oynatma uygulama seçeneği eklenebilir mi? Mx player falan. İyi çalışmalar
gönderen tengildet
Pzr Nis 26, 2020 12:04 pm
Foruma Git
Konuya Git

selam widget olarak verirseniz size yardimci olabilirim tizen studio programla yuklerim samssung smart serie tizen denerim sonuclari soylerim simdiden tsk ederim Öneriniz için teşekkürler, yardım önerinizi değerlendirip gün içinde size sadece ana ekranı olan videoları çalışmayan bir widge gönderece...