2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cum Nis 24, 2020 4:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Nis 24, 2020 5:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?
Kolay gelsin.Gece Gündüz 24 saat yardımcı olabilirim.
- Cum Nis 24, 2020 5:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
şimdilik yeter bu karad ikinizede çok teşekkür ederim. Teklifin içinde çok teşekkürler karagöz
- Cmt Nis 25, 2020 11:57 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Nis 25, 2020 5:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu
Seyirturk uygulaması seçenek sunsun. Güncelleme var bildirisini göstersin. İsteyen güncellesin, istemeyen eski sürümü kullansın. Eski sürümü kullanma imkanı olursa iyi olabilir bence. Bende Fire Stick 2 var. Güncelleme var yazınca, ben Seyirturkü siliyorum ve yenisini indirip tekrar yüklüyorum. Bend...
- Cmt Nis 25, 2020 5:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Seyirturk uygulaması seçenek sunsun. Güncelleme var bildirisini göstersin. İsteyen güncellesin, istemeyen eski sürümü kullansın. Eski sürümü kullanma imkanı olursa iyi olabilir bence. Bende Fire Stick 2 var. Güncelleme var yazınca, ben Seyirturkü siliyorum ve yenisini indirip tekrar yüklüyorum. Ben...
- Pzr Nis 26, 2020 1:54 am
- Foruma Git
- Konuya Git
selam widget olarak verirseniz size yardimci olabilirim tizen studio programla yuklerim samssung smart serie tizen denerim sonuclari soylerim simdiden tsk ederim
- Pzr Nis 26, 2020 3:05 am
- Foruma Git
- Konuya Git
sagolasin bilgilendirme icin
- Pzr Nis 26, 2020 4:20 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Merhaba. Android sürümünü kullanıyorum video ekranında navigasyon tuşalarını gizlemiyor. (Geri tuşu home tuşu). Altenatif video oynatma uygulama seçeneği eklenebilir mi? Mx player falan. İyi çalışmalar
- Pzr Nis 26, 2020 12:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
selam widget olarak verirseniz size yardimci olabilirim tizen studio programla yuklerim samssung smart serie tizen denerim sonuclari soylerim simdiden tsk ederim Öneriniz için teşekkürler, yardım önerinizi değerlendirip gün içinde size sadece ana ekranı olan videoları çalışmayan bir widge gönderece...