2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen nezih62tr
Cum May 01, 2020 8:48 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)

Merhaba,
Bende Samsung 55NU8000 serisi (Tizen) tv var. Ben son güncellemeyi kullanıyorum ve App store'da hala siptv var ve normal çalışıyor.İsterseniz SeyirTURK Tizen yazılımı hazır veya test edilebilir haldeyse benin tv de deneyebilirim. Eğer bir yardımım dokunursa çok sevinirim. Saygılar.
gönderen nezih62tr
Cum May 01, 2020 8:58 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?

Merhaba,
Ben herhangi bir dsn girmeden direk samsung app sinde buldum ve yükledim.
Bende her türlü yardımda bulunabilirim. (55NU8000 serisi tv). Saygılar.
gönderen tengildet
Cum May 01, 2020 8:59 pm
Foruma Git
Konuya Git

Arkadaşlar maalesef bir çözüm üretemedik, bu yüzden tvler için seyirTURK girişimimiz askıya alındı. Bir çözüm yolu bulursak canlandırırız. Hepinize umut verdik, bizden kaynaklanmayan sorun için kusura bakmayın.
gönderen tengildet
Cum May 01, 2020 11:39 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK e bir teşekkür e-postası

Bugüne kadar bir çok teşekkür mesajları ve e-postaları aldık, hepsine teşekkür ediyorum. Birini buradan paylaşmak istedim. Sayın seyirTÜRK yöneticileri sizi kutluyorum gerçek anlamda çok nezih bir platform oluşturmuşsunuz kodi üzerinden ilgiyle takip etmekteyim gayet içerikli filmlerin isimlerinin r...
gönderen osmanke
Cmt May 02, 2020 1:20 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: 1 Mayıs işçi ve emekçi bayramımız kutlu olsun.

Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünyayı göreceğimiz günlerin geleceği umuduyla, tüm emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarız.
Resim
gönderen virusnoir
Cmt May 02, 2020 1:52 am
Foruma Git
Konuya Git

beklemedeyim ustalar yardimci olmak icin
gönderen virusnoir
Cmt May 02, 2020 2:14 am
Foruma Git
Konuya Git

selam yeni nesil samsung tizen wgt yuklemesini iyi biliyorum su an bende yuklu olan ssiptv Dstore ott-play daha fazlasi bu uygulumalar samsungsmart apps yok bunlar hepisini tizen studio diye bir program var onla yukliye bilirsin bilmeyenler icin yardimci olurum bu yazdiklarim eski modeleri gecerli d...
gönderen fenerliadnan
Cmt May 02, 2020 3:00 am
Foruma Git
Konuya Git

Hayirli sahurlar Bende dns degistirmeden arattigimda ivi geldi ve indirdim sorunsuz
gönderen tengildet
Cmt May 02, 2020 9:13 am
Foruma Git
Konuya Git

memolican1 yazdı:
Cmt May 02, 2020 9:12 am
Selam Lg tv için varmi acaba
şu an için yok.
gönderen tengildet
Cmt May 02, 2020 6:46 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kral Şakir

Bu ekilde tek tek film eklemek bizim zamanımızı çok fazla alıyor, sizi kırmayacaksa isteğinizi geri çevirsem. Teşekkürler.