2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cmt May 02, 2020 7:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Hiremco'da seyirTURK
Ben internetten yeni 750 tl.ye aldım.Kendim yükledim,gayet kolay.3 adet resim yükleyebildim,daha fazlasına sistem müsade etmedi.Seyir türkün dowload sayfasından Seyırtürk APK sını flaş belleğe yükledim.Aldığım ciaza flaş belleği takıyorsun,cihazı açınca Appinstall diye kısmı tıklayıp açıyorsun,seyir...
- Cmt May 02, 2020 8:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Seyir türk ü kurduğum satın aldığım cihazın resimlerini gönderiyorum.Exsen bilgisayar..750 tl...internette var.gayet memnunum.yanlız diziler kısmında ön sayfada 11 filim var ,devamını göstermiyor,liste halinde de vermenizi rica ederim.saygılar.elinize sağlık,tengildet bey ve arkadaşlarına. 20200502_...
- Cmt May 02, 2020 8:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
SEYİRTÜRK Ü kurdum,dowloadda verdiğiniz apk ile,cam gibi hd.seyrediyorum,elinize emeklerinize sağlık.
- Cmt May 02, 2020 8:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Üstteki Diziler sekmesinde diziler için ayrı bir sayfa var ayrıca oradaki menü diziler için özel, menüden dilediğinizi seçip görebilirsiniz.
- Pzr May 03, 2020 2:32 am
- Foruma Git
- Konuya Git
3 Mayıs Türkçülük Günü Kutlu olsun.
Taş kırılır, tunç erir. Ama Türklük ebedidir.
3 Mayıs Türkçülük Günü kutlu olsun.
3 Mayıs Türkçülük Günü kutlu olsun.
- Pzr May 03, 2020 8:58 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Güle güle kullanında ddr3 rem ve mali 450 grafik kartlı cihaza çok para vermişsiniz.
6 yıllık teknoloji.
Ederi 250 - 300 TL arası.
Çinden son teknolojiyi 500 TL 'ye alırdınız.
- Pzr May 03, 2020 12:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk tv box favori hakkında
Öneriniz için teşekkürler. Dizi de ekleyebilirsiniz. Ancak iptv linkleri çok çabuk öldüğünden kısa bir süre sonra Favorileriniz çöpe dönecektir. Ana iptv de ölen linklerin bir kısmını biz her gün güncellediğimizden siz fark etmiyorsunuz . Favorilere iptv linkleri eklendiğinde, ölen linkleri yenisi i...
- Pzr May 03, 2020 12:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk tv box favori hakkında
Öneriniz için teşekkürler. Dizi de ekleyebilirsiniz. Ancak iptv linkleri çok çabuk öldüğünden kısa bir süre sonra Favorileriniz çöpe dönecektir. Ana iptv de ölen linklerin bir kısmını biz her gün güncellediğimizden siz fark etmiyorsunuz . Favorilere iptv linkleri eklendiğinde, ölen linkleri yenisi ...