Kodi'de IMDB top 50 ve 250 bölümü var
..
Top 250 bolumunde 2.sayfaya gecis yapamiyoruz.
50 filmden sonrasi yok.
Bunu duzeltebilirmiyiz..
2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Pzr May 17, 2020 5:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr May 17, 2020 6:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr May 17, 2020 6:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi sürüm 3.3.3 yayınlandı. (3.3.2 için düzeltme sürümü)
Kodi ve apk 'da sonuna kadar gidiliyor.
100'den sonra saymayı bıraktım.
100'den sonra saymayı bıraktım.
- Pzr May 17, 2020 7:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi sürüm 3.3.3 yayınlandı. (3.3.2 için düzeltme sürümü)
Kodi'de IMDB top 50 ve 250 bölümü var .. Top 250 bolumunde 2.sayfaya gecis yapamiyoruz. 50 filmden sonrasi yok. Bunu duzeltebilirmiyiz.. Evet mersisin de dediği gibi o sayfalarda sınırlama yok. Bizim sistemimizde kaç tane imdb 250 ile uyuşan film varsa hepsi tek sayfada gösteriliyor.130 kadar film ...
- Pzt May 18, 2020 12:58 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Anroid uygulamasında IPTV de listeye geri dönmeden kanal değiştirme
Merhaba dostlar android box da live channels e seyirtürk ü. M3u url olarak girmek mümkün mü acaba bağış yap linkiyle sembolik bir ücretle m3u linki verilemez mi valla böyle bir çalışma olsa bütün ücretlilerin papucu dama atılır süper olur
- Pzt May 18, 2020 4:50 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android Üye Olma ve Giriş Yapma
Sadece türkçe dublaj filmleri görme yada sadece türkçe altyazılı filmleri görme şansımız var mı?
- Pzt May 18, 2020 4:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt May 18, 2020 5:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Ustalar Seyirtürk ü biraz geliştirelim sırtımızı da sıvazlasın bir arkadaşın dediği gibi yanağımızdan öpsün çay demlesin darı patlatsın.Mesela mikrofon girişi üzerinden ben Star tv dedimmi İptv den söylediğim kanalı açsın yada ismini söylediğimde o filmi yada diziyi oynatmaya başlasın Yönetmeni kim ...
- Pzt May 18, 2020 5:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Hocam yabancı filmlerde de türkçe dublaj olanlar için ayrım demiştim ben.
- Pzt May 18, 2020 5:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sadece türkçe dublaj filmleri görme yada sadece türkçe altyazılı filmleri görme şansımız var mı? Filmlerde türler kısmında yerli filmleri tıklayınız. Hocam yabancı filmlerde de türkçe dublaj olanlar için ayrım demiştim ben. Bir sonraki güncellemede deneyelim. Türlere ekleriz türkçe dublaj Yabancı f...