2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cum May 22, 2020 3:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme
https://www.youtube.com/watch?v=APQDM6IEP34 seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme: 1. Filmler menüsünde iken ayarlara (sağ üst) giriniz, (05.06.2021 den sonra "Ayarlar" sol üstteki menünün içine alınmıştır.) 2. Açılan menüden Özelleştirmeler'e girerek hangi kanala (ana ekranda çı...
- Cum May 22, 2020 3:53 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme
Selămun aleyküm, hizmetinizden ve emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.. İzlemeye devam et başlığı altında merak edip baktığım ama izlemek istemediğim dizi ve ya diziler mevcut, burayı temizlemenin bir yolu var mı? İşlerinizde başarılar dilerim.
- Cum May 22, 2020 4:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.6 Kodi 3.4.8 yayınlandı.
Emeğinize sağlık güzel olmuş. 9. Android: Üst menü ve Ayarlar menüsü değiştirildi, Filmler Diziler ve Benim Sayfam Üst Barda dropdown menu ile kullanacaksınız. Yalnız eskiden ulaşılabilen menülere artık ulaşamıyoruz. Android 7 de. Dizi bölümüne geçemiyoruz. Diğer menüde olsa oradan da açabilirdik. D...
- Cum May 22, 2020 4:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Emeğinize sağlık güzel olmuş. 9. Android: Üst menü ve Ayarlar menüsü değiştirildi, Filmler Diziler ve Benim Sayfam Üst Barda dropdown menu ile kullanacaksınız. Yalnız eskiden ulaşılabilen menülere artık ulaşamıyoruz. Android 7 de. Dizi bölümüne geçemiyoruz. Diğer menüde olsa oradan da açabilirdik. ...
- Cum May 22, 2020 4:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme
Selămun aleyküm, hizmetinizden ve emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.. İzlemeye devam et başlığı altında merak edip baktığım ama izlemek istemediğim dizi ve ya diziler mevcut, burayı temizlemenin bir yolu var mı? İşlerinizde başarılar dilerim. FOrumda açıklaması var okuyunuz: https://seyirtu...
- Cum May 22, 2020 4:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Elinize sağlık kodi download 404 hatası verdi
- Cum May 22, 2020 4:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
ilginç,
kodi güncelleme yaparken mi verdi bu hatayı, yoksa web sitemizden repo yu siz indirirken mi? Çünkü kodinin 404 vermesi biraz zor
- Cum May 22, 2020 4:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sen sitenizden indirmeye calistigimda adim gablibaykusa cikicak forumda
- Cum May 22, 2020 4:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Her güncellemede yeniden indirmenize gerek yok, kodi eklentimiz ve android uygulamamız otomatik olarak güncelliyor zaten. Otomatik güncellemede sıkıntı yaşarsanız sitemizden indirmeniz gerekebilir.Alperen2016 yazdı: ↑Cum May 22, 2020 4:42 pmSen sitenizden indirmeye calistigimda adim gablibaykusa cikicak forumda
- Cum May 22, 2020 5:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Emeğinize sağlık güzel olmuş. 9. Android: Üst menü ve Ayarlar menüsü değiştirildi, Filmler Diziler ve Benim Sayfam Üst Barda dropdown menu ile kullanacaksınız. Yalnız eskiden ulaşılabilen menülere artık ulaşamıyoruz. Android 7 de. Dizi bölümüne geçemiyoruz. Diğer menüde olsa oradan da açabilirdik. ...