24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen serdal12345
Pzr May 24, 2020 6:09 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Teşekkür

Tengildet Hocam merhabalar, sizi rahatsizliginizi duydugumda inanin cok üzülmüstüm. Tekrardan gecmis olsun... Bende aralik 2019 da seyirturku televizyonumda hic istemeyerekte olsa kaldirmistim. Internette topladigim m3u listeleriyle yola devam ettim. Seyirtürkü geri geldigini bugün bayram tebrigi si...
gönderen quaresma
Pzr May 24, 2020 6:39 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Herkesin ramazan bayramı mübarek olsun.Öncelikle uygulamada emeği geçen herkesin eline, yüreğine sağlık.Sayısız turkvod eklentisi kurup kaldırdığım 1,5 senedir kullandığım mi box ımı uygulamanız sayesinde tam manası ile kullanmaya başladım.Uygulama bazında benim de ricalarım olacak, yapılabilirse ço...
gönderen tengildet
Pzr May 24, 2020 6:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

2)Ayrıca iptv de favorilerim/sık kullanılanlar gibi bir klasör oluşturup aynı filmler/dizilerdeki gibi favorileyebileceğimiz kanalları favorilere düşürebilirsek çok makbule geçer. IPTV kısmında iptv Favorilerim var yapmanız gereken tek şey üye girişi yapmak, üye girişinin nasıl yapıldığı ve faydala...
gönderen Salman003
Pzr May 24, 2020 6:54 pm
Foruma Git
Konuya Git

Android 5.1 ve aşağısı için kodi hariç bir çözüm olacakmı
gönderen tengildet
Pzr May 24, 2020 6:59 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Teşekkür

Tengildet Hocam merhabalar, sizi rahatsizliginizi duydugumda inanin cok üzülmüstüm. Tekrardan gecmis olsun... .... Teşekkürler. Zaman ayırıp yazdığınız için ayrıca teşekkürler, tv için geliştirmeye başlamıştık ancak Tizenlerle ilgili sıkıntı çıktı geliştirmeyi durdurduk. Sizdeki tvden bendede 2 ade...
gönderen tengildet
Pzr May 24, 2020 7:04 pm
Foruma Git
Konuya Git

Android 5.1 ve aşağısı için kodi hariç bir çözüm olacakmı Maalesef olmayacak, durumun teknik kısmını burada anlattım okuyunuz, https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?p=1366#p1366 kısacası google 5.1.1 den önceki ve bu sürümdeki bir servisini koymadı ve biz bu servisi yoğun kullanıyoruz dolayısı ...
gönderen quaresma
Pzr May 24, 2020 8:28 pm
Foruma Git
Konuya Git

2)Ayrıca iptv de favorilerim/sık kullanılanlar gibi bir klasör oluşturup aynı filmler/dizilerdeki gibi favorileyebileceğimiz kanalları favorilere düşürebilirsek çok makbule geçer. IPTV kısmında iptv Favorilerim var yapmanız gereken tek şey üye girişi yapmak, üye girişinin nasıl yapıldığı ve faydala...
gönderen tengildet
Pzr May 24, 2020 11:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

quaresma yazdı:
Pzr May 24, 2020 8:28 pm

Ana ekrana filmler ve diziler e alternatif IPTV yi de 3.alternatif olarak eklerseniz çok makbule geçecek
Zaten Ana Sayfanızı özelleştirebiliyorsunuz ama şu anda IPTV ekleme şansınız yoktu. Ancak üzerinde çalışıyoruz zaten, umarım bir iki sürüm sonra kullanabileceksiniz.
gönderen tengildet
Pzr May 24, 2020 11:54 pm
Foruma Git
Konuya Git

Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film

Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film, her gün bir tanesini tanıtmaya çalışacağım. Not: Özetler çeşitli sitelerden alıntıdır. ilk sırada: 1 - Kıyamet - Apocalypse Now (1979) https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMDdhODg0MjYtYzBiOS00ZmI5LWEwZGYtZDEyNDU4MmQyNzFkXk...