2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Pzt May 25, 2020 5:21 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Sayın Yetkili, Öncelikle sistem çok güzel benzerlerinin iki tık ilerisinde uygulama için Çok Teşekkürler... Mecool KM9 da karşılaştığım sorun: KODİ 'de : Bazen video film bazende iptv oynatma ekranında kapatmak oiçin kapat ikonuna bastığımda player kilitleniyor. Sostemi kapatmak zorunda kalınıyor. İ...
- Pzt May 25, 2020 5:37 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
merhaba, android tv var (philips). zaman zaman uygulamadan atıyor. Hangi durumlarda atıyor? Detay verebilirseniz bakalım. Ama bugün bir ara güncelleme vereceğiz bir denersiniz. bugün kullandım. uygulamadan atma sorunu değilde sanki üç nin kumandası ile geri git dediğimde uygulama geç algılıyor ve b...
- Pzt May 25, 2020 6:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Ramazan Bayramımız kutlu olsun.
herkese hayirli bayramlar
- Pzt May 25, 2020 9:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.6 Kodi 3.4.8 yayınlandı. (seyirTURK Android düzeltme sürüm1.61)
Tamam canim kardesim
Tesekkürler
Tesekkürler
- Pzt May 25, 2020 10:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.6 Kodi 3.4.8 yayınlandı. (seyirTURK Android düzeltme sürüm1.61)
Tengildet kardesim Ben sizin dediginiz gibi adamim.tk girdim dediginiz gibi bugun kanallari denedim adamim,de kannallar aciliyor als android box acilmiyor sadece acilmiyor diyor bekleyiniz diyor beklyorum simsiyah erkran Android box Modell mx 10 Kodi yabanci diziler bölümden Nazi oynaticilar olmuyor...
- Pzt May 25, 2020 10:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kodi 'de Nazi Oynatıcılar diye bir şey bulamadım.
- Pzt May 25, 2020 11:12 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Tengildet kardesim Ben sizin dediginiz gibi adamim.tk girdim dediginiz gibi bugun kanallari denedim adamim,de kannallar aciliyor als android box acilmiyor sadece acilmiyor diyor bekleyiniz diyor beklyorum simsiyah erkran Android box Modell mx 10 Kodi yabanci diziler bölümden Nazi oynaticilar olmuyo...
- Pzt May 25, 2020 11:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt May 25, 2020 11:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
tüm emeği geçenlere teşekkürler.ancak son güncellemeden sonra seyirtürke zor giriliyor 2-3 defa geri çıkıp girince ana menü geliyor ve kasmalar çok arttı
- Pzt May 25, 2020 11:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git