24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen Süngüzade
Çrş May 27, 2020 2:09 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Lg webos tv

Bende LG webos kullanıcısıyım. Tvde olmayınca seyirtürk ü telefondan açıp ekran paylaşımı yaparak izliyoeum. Direk tvden izleme şansımız olursa efsane olur.
gönderen tengildet
Çrş May 27, 2020 2:11 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film

3 - The Bad News Bears (1976) https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BNTU1ZjNmNjktNjk4Yy00MzdjLTk0YzktMDRlYTllMjE0N2I0XkEyXkFqcGdeQXVyMTQxNzMzNDI@._V1_SY500_CR0,0,361,500_AL_.jpg Morris Buttermaker hayatını beyzbola adamış olan sıradan bir adamdır. Küçük oyuncularadan oluşan bir okul takımının başı...
gönderen tengildet
Çrş May 27, 2020 2:24 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.

... Radikal bir önerim olacak, IPTV tarafını projeden çıkarsak daha güzel ve verimli olur kanaatini taşıyorum, hem bu sizin yükünüzü de epey azaltır hem proje sadece VOD olarak daha derli toplu olur. IPTV içinse ayrı bir proje olabilir, yani ayrı bir eklenti / app yapılabilir. şu anda çalımaları yü...
gönderen tengildet
Çrş May 27, 2020 2:43 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yeni eklentiler gelecek mi?

filmzal.com seyredelim.com ranzhuai.top https://www.ranzhuai.top/dizi/game-of-thrones-izle/sezon-1/bolum-2 tüm bölümler aynı videoyu veriyor birinci sezonda youtube dan 1 saatlik tanıtım. seyredelim.com çok karışık derli toplu değil dizileri toplu bir şekilde vermiyor, otomatik alması sıkıntılı olu...
gönderen ozkaradag
Çrş May 27, 2020 2:44 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.

AkisTURK (StreamTURK) geldi aklıma. :)

Kolaylıklar diliyorum.

Sevgiler...
gönderen ardafikret
Çrş May 27, 2020 3:02 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yeni eklentiler gelecek mi?

filmzal.com seyredelim.com ranzhuai.top https://www.ranzhuai.top/dizi/game-of-thrones-izle/sezon-1/bolum-2 tüm bölümler aynı videoyu veriyor birinci sezonda youtube dan 1 saatlik tanıtım. seyredelim.com çok karışık derli toplu değil dizileri toplu bir şekilde vermiyor, otomatik alması sıkıntılı olu...
gönderen Sarihan
Çrş May 27, 2020 4:07 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK IPTV bölümüne 12000 kanallı Dünya tvleri eklendi

Elleriniz der görmesin kardesim cok güzel olmus
Tesekkürler
gönderen tengildet
Çrş May 27, 2020 7:53 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Kodi de film özetleri sabit kalıyor, akmıyor! çözüm

Merhaba,
Filmere girdiğinizde film özetleri hareket etmiyor ve sabit kalıyorsa (biraz bekledikten sonra) çözüm aşağıdaki resimdeki ayarı açmanızdır.
WhatsApp Image 2020-05-27 at 17.10.26.jpeg
gönderen ozkaradag
Çrş May 27, 2020 8:27 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Kodi de film özetleri sabit kalıyor, akmıyor! çözüm

Ondan başka arayüzde akıyorrr, sağol üstat.

Sevgiler...
gönderen musto1
Çrş May 27, 2020 9:48 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android 1.6 Kodi 3.4.8 yayınlandı. (seyirTURK Android düzeltme sürüm1.61)

Bende güncelleme olmuyor takiliyor burdan indirincede günceleme istiyor tel galaxy s9plus