Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
Geri dön
- gönderen Mersis
- Çrş May 27, 2020 11:21 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
tengildet yazdı: ↑Çrş May 27, 2020 7:53 pm
Merhaba,
Filmere girdiğinizde film özetleri hareket etmiyor ve sabit kalıyorsa (biraz bekledikten sonra) çözüm aşağıdaki resimdeki ayarı açmanızdır.
WhatsApp Image 2020-05-27 at 17.10.26.jpeg
Bu ayarı bulamadım.
- gönderen tengildet
- Çrş May 27, 2020 11:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Her arayüzde(skin) bulunmayabilir estuary de yok, ama zaten özetler otomatik olarak akar o estuary de.
- gönderen ozkaradag
- Çrş May 27, 2020 11:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Mersis yazdı: ↑Çrş May 27, 2020 11:21 pm
tengildet yazdı: ↑Çrş May 27, 2020 7:53 pm
Merhaba,
Filmere girdiğinizde film özetleri hareket etmiyor ve sabit kalıyorsa (biraz bekledikten sonra) çözüm aşağıdaki resimdeki ayarı açmanızdır.
WhatsApp Image 2020-05-27 at 17.10.26.jpeg
Bu ayarı bulamadım.
Hangi arayüzü kullanıyorsun?
Bakıyım bir.
Sevgiler...
- gönderen Mersis
- Çrş May 27, 2020 11:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhaba, Filmere girdiğinizde film özetleri hareket etmiyor ve sabit kalıyorsa (biraz bekledikten sonra) çözüm aşağıdaki resimdeki ayarı açmanızdır. WhatsApp Image 2020-05-27 at 17.10.26.jpeg Bu ayarı bulamadım. Hangi arayüzü kullanıyorsun? Bakıyım bir. Sevgiler... Anlamadım ama google den indirdiğ...
- gönderen onur
- Çrş May 27, 2020 11:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sistem/Ayarlar/Görünüm/Dış Görünüm den hangi arayüzü kullandığınız görebilirsiniz ve dilerseniz yine aynı yerden kullandığınız arayüzü değiştireblirsiniz.
- gönderen tengildet
- Çrş May 27, 2020 11:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Mersis yazdı: ↑Çrş May 27, 2020 11:40 pm
Anlamadım ama google den indirdiğim herkesin bildiği kodi.
Başka şekil vs bilmiyorum.
Değişiklik yapmadıysan ki öyle görünüyor, arayzünüz
estuary dir onda bu ayar yok dediğim gibi
- gönderen onur
- Prş May 28, 2020 12:03 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Nereye yazacağımdan pek emin olamadım ama daha çok kodide Seyirturk kullandığım için buraya yazim usta Fileru sanırım sistem değişikliğine gitti bu video paylaşım sitesine yüklenen linkler malesef bugün itibariyle çalışmıyor.kontrol edebilirsen,sevinirim iyi geceler.
- gönderen Mersis
- Prş May 28, 2020 12:09 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Sistem/Ayarlar/Görünüm/Dış Görünüm den hangi arayüzü kullandığınız görebilirsiniz ve dilerseniz yine aynı yerden kullandığınız arayüzü değiştireblirsiniz. https://i.hizliresim.com/DUbFqt.png Bende ki durum. Ayarlar (çark) Sistem. Görünüm yok. Sistem içinde görüntü var. Görüntünün 'de içine girilmiy...
- gönderen tengildet
- Prş May 28, 2020 12:12 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Yukarıda belirttiğim gibi, estuaryde bir şey yapmana gerek yok, bu arayüz otomatik olarak özeti akıtır.