Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
Geri dön
- gönderen Mersis
- Prş May 28, 2020 12:15 am
- Foruma Git
- Konuya Git
tengildet yazdı: ↑Prş May 28, 2020 12:12 am
Yukarıda belirttiğim gibi, estuaryde bir şey yapmana gerek yok, bu arayüz otomatik olarak özeti akıtır.
Yanlış anlamışım. Arayüzün kötü, bundan hiçbir şey olmaz anladım.
Şimdi nasıl geri dönülür çalışması yapayım.
- gönderen hoogar
- Prş May 28, 2020 12:56 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Android TV de ( oreo ) kendiliğinden kapanma oluyor. 4 5 gün önceki sürümde bu sorun yoktu.
- gönderen tengildet
- Prş May 28, 2020 1:02 am
- Foruma Git
- Konuya Git
hoogar yazdı: ↑Prş May 28, 2020 12:56 am
Android TV de ( oreo ) kendiliğinden kapanma oluyor. 4 5 gün önceki sürümde bu sorun yoktu.
Tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? İlk açılıştamı yapıyor yoksa açıldıktan sonra rastgele mi?
- gönderen hoogar
- Prş May 28, 2020 3:36 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Android TV de ( oreo ) kendiliğinden kapanma oluyor. 4 5 gün önceki sürümde bu sorun yoktu. Tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? İlk açılıştamı yapıyor yoksa açıldıktan sonra rastgele mi? Evet denedim. Ancak sonuç aynı oldu. Bir kaç farklı şekilde olabiliyor. İlki rastgele, herhangi bir ...
- gönderen deşarj
- Prş May 28, 2020 12:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Nereye yazacağımdan pek emin olamadım ama daha çok kodide Seyirturk kullandığım için buraya yazim usta Fileru sanırım sistem değişikliğine gitti bu video paylaşım sitesine yüklenen linkler malesef bugün itibariyle çalışmıyor.kontrol edebilirsen,sevinirim iyi geceler. İlaveten izlemeye başladıklarım...
- gönderen tengildet
- Prş May 28, 2020 12:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Nereye yazacağımdan pek emin olamadım ama daha çok kodide Seyirturk kullandığım için buraya yazim usta Fileru sanırım sistem değişikliğine gitti bu video paylaşım sitesine yüklenen linkler malesef bugün itibariyle çalışmıyor.kontrol edebilirsen,sevinirim iyi geceler. İlaveten izlemeye başladıklarım...
- gönderen deşarj
- Prş May 28, 2020 12:09 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Ben kodi de kullanıyorum.Tv box da var ama eski olduğundan onda pek takip edemiyorum ayda yılda bir tv ye takıp kurulum yapmam gerekiyor.
- gönderen Mersis
- Prş May 28, 2020 12:09 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
%85 olayı iyi olmamış sanki.
Ben şimdi izlerken uykum geldi.
Film de %87 'de.
Kapatıp açınca o dizi, film izlenmiş olarak mı görülecek.
Kötü olmuş.
- gönderen tengildet
- Prş May 28, 2020 12:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Mersis yazdı: ↑Prş May 28, 2020 12:09 pm
%85 olayı iyi olmamış sanki.
Ben şimdi izlerken uykum geldi.
Film de %87 'de.
Kapatıp açınca o dizi, film izlenmiş olarak mı görülecek.
Kötü olmuş.
Filmlerde hala %90 eskisi gibi sadece diziler için çünkü dizi bittiğinde arkada oynayan oyuncular vs uzun kalıyor.
- gönderen ardafikret
- Prş May 28, 2020 12:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
@tengildet;
Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi?Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz.