2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Prş May 28, 2020 12:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
@tengildet; Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi? Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz. evet söz verdim de hemen nasıl ekleyeyim? herşey sıralı gidiyor kaldıki bir iki sayfa...
- Prş May 28, 2020 12:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
@tengildet; Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi? Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz. evet söz verdim de hemen nasıl ekleyeyim? herşey sıralı gidiyor kaldıki bir iki sayfa...
- Prş May 28, 2020 1:17 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Merhaba Programda emeği geçenlere teşekkür ederim. Mecool KM9 Android box kullanıyorum . Hem android hem de Kodi kurulumlarını yaptım.Android uygulaması için iki problemden bahsetmek istiyorum. ***Android programında son güncellemeden(27.05.2020) sonra random olarak programdan çıkış yapıyor. Bazen h...
- Prş May 28, 2020 1:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Merhaba .... *** Android uygulamasındaki "izlemeye devam et" kısmı kendisini güncellemiyor. İzleyip bitirdiğim filmler bu izlemeye devam et kısmında gözükmeye devam ediyor. Listeden kaldır gibi bir seçenek olsa çok güzel olacak. ..... İzlediğiniz filmler bir hafta sonra silinir otomatik o...
- Prş May 28, 2020 1:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Kodi - Radyo Çalarken Ekrana Animasyon Ekleme
seyirTURK te radyo çalarken ekranda animasyon olsun isterseniz Kodinin bir özelliğinden faydalanmak gerekiyor. Bu videoda onu göstermeye çalıştık. Siz Milkdrop yerine Kodi listesindeki diğer eklentileride (Milkdrop2 vb) kullanabilirsiniz.
- Prş May 28, 2020 1:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi - Radyo Çalarken Ekrana Animasyon Ekleme
m3uTürk gördüm sanki.Pek yakında sinemamızda mı?
- Prş May 28, 2020 2:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş May 28, 2020 2:36 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi - Radyo Çalarken Ekrana Animasyon Ekleme
Gavurca menüler ama bir İzmirli olarak deneyeceğim.
- Prş May 28, 2020 2:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Nereye yazacağımdan pek emin olamadım ama daha çok kodide Seyirturk kullandığım için buraya yazim usta Fileru sanırım sistem değişikliğine gitti bu video paylaşım sitesine yüklenen linkler malesef bugün itibariyle çalışmıyor.kontrol edebilirsen,sevinirim iyi geceler. Maalesef, sanırım fileru sizler...
- Prş May 28, 2020 2:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git