24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen kdrykc23
Prş May 28, 2020 2:52 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Arkadaşlar Merhaba.Foruma yeni üye oldum.Seyirtürk android kullanıyorum.Android sürümü siteden indirip ayarlama izinlerini verip açtığımda sorunsuz çalışıyor.Ama uygulamayı kapatıp çıkıp tekrar girdiğimde uygulama sayfası donuk oluyor.Uygulamayı tamamen kapatıp uygulamalar ayarlar bölümüne girdiğimd...
gönderen tengildet
Prş May 28, 2020 3:05 pm
Foruma Git
Konuya Git

Arkadaşlar Merhaba.Foruma yeni üye oldum.Seyirtürk android kullanıyorum.Android sürümü siteden indirip ayarlama izinlerini verip açtığımda sorunsuz çalışıyor.Ama uygulamayı kapatıp çıkıp tekrar girdiğimde uygulama sayfası donuk oluyor.Uygulamayı tamamen kapatıp uygulamalar ayarlar bölümüne girdiğim...
gönderen tengildet
Prş May 28, 2020 3:15 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları

@tengildet; Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi?Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz. filmzalda maalesef game of thrones silinmiş: "Telif Hakkı Nedeniyle Kaldırılmıştı...
gönderen onur
Prş May 28, 2020 4:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

Nereye yazacağımdan pek emin olamadım ama daha çok kodide Seyirturk kullandığım için buraya yazim usta Fileru sanırım sistem değişikliğine gitti bu video paylaşım sitesine yüklenen linkler malesef bugün itibariyle çalışmıyor.kontrol edebilirsen,sevinirim iyi geceler. Maalesef, sanırım fileru sizler...
gönderen kdrykc23
Foruma Git
Konuya Git

Benim cihazımda  uygulama için tüm izinler açık.
 Kısaca sorun şu: uygulamayı bir şekilde açıp kullandıktan sonra geri tuşuna basıp uygulamaya geri dönünce uygulama açılınca donuk sayfa çıkıyor.Ta ki uygulamayı tamamen kapatıp tekrar girince  sorunsuz çalışıyor.

gönderen ardafikret
Prş May 28, 2020 4:45 pm
Foruma Git
Konuya Git

@tengildet; Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi?Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz. filmzalda maalesef game of thrones silinmiş: "Telif Hakkı Nedeniyle Kaldırılmıştı...
gönderen tengildet
Prş May 28, 2020 5:58 pm
Foruma Git
Konuya Git

onur yazdı:
usta embed üzerinden açılmıyor linkler site üzerinden açılıyor,sanırım site üzerinden güvenlik uyguluyor.yani tıpkı closeload linkleri gibi embed browserda çalışmıyor fakat site üzerinden çalışıyor.teknik olarak olmasada sanırım anlatabilmişimdir konuyu :)
hallettik, teşekkürler.
gönderen tengildet
Prş May 28, 2020 6:26 pm
Foruma Git
Konuya Git

Azerbaycan'ın kuruluşunun 102 yılı kutlu olsun.

Dost ve Kardeş Azerbaycan'ın kuruluşu kutlu olsun,

Resim
gönderen tengildet
Prş May 28, 2020 7:53 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film

4 - Battle Royale “Ölüm Oyunu” (2000) https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMDc2MGYwYzAtNzE2Yi00YmU3LTkxMDUtODk2YjhiNDM5NDIyXkEyXkFqcGdeQXVyMTEwNDU1MzEy._V1_SY500_CR0,0,333,500_AL_.jpg Okullarda çocuklar dersleri boykot edip öğretmenlerini fiziki olarak taciz ederken, neredeyse yenilgiye uğramak ...
gönderen Mersis
Prş May 28, 2020 8:00 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film

Eski yeni film ayrımı yoktur.
İyi film, kötü film vardır.
Ülkemiz'de halâ yeni film iyi film sanılıyor eskiler izlenmiyor.
Not ; istisnalar kaideyi bozmuyor.