24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen lulyak
Cum May 29, 2020 2:40 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK te Rabbit aktif etme

rabbit bölümünde hiç bir link çalışmıyor. Yanlış yere mi yazdım acaba?
gönderen tengildet
Cum May 29, 2020 2:46 pm
Foruma Git
Konuya Git

rabbit bölümünde hiç bir link çalışmıyor. Yanlış yere mi yazdım acaba? Hangi site filmler mi, p....hub mı, a....le mi? Ancak şöyle bir durum var 1. Filmlerde seyirTURK Androidde problem vardı, düzeltildi ancak bugün vereceğimiz güncelleme ile kullanabileceksiniz, 2. diğer iki sitenin videolarıda vp...
gönderen Mersis
Cum May 29, 2020 2:46 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kendi IPTV miz

Turan_Turkaz yazdı:
Cum May 29, 2020 2:03 pm
Mersis yazdı:
Cum May 29, 2020 1:00 pm
Aldığınız m3u listesinin sonuna Plus eklerseniz cillop olur.
Tam olarak neyi kastettiğini anlamadım.
Aldığınız m3u Uzantıya m3u_plus eklerseniz kategorili olur.
Böyle yazıyor.
Bende yaptım düz m3u oldu kategorili.
Başka nasıl anlatılır bilmiyorum.
gönderen tengildet
Cum May 29, 2020 2:48 pm
Foruma Git
Konuya Git

Aldığınız m3u listesinin sonuna Plus eklerseniz cillop olur. Tam olarak neyi kastettiğini anlamadım. Aldığınız m3u Uzantıya m3u_plus eklerseniz kategorili olur. Böyle yazıyor. Bende yaptım düz m3u oldu kategorili. Başka nasıl anlatılır bilmiyorum. evet en kestirme yoluda bu olabilir. :) yani linkin...
gönderen Mersis
Cum May 29, 2020 2:50 pm
Foruma Git
Konuya Git

Tam olarak neyi kastettiğini anlamadım. Aldığınız m3u Uzantıya m3u_plus eklerseniz kategorili olur. Böyle yazıyor. Bende yaptım düz m3u oldu kategorili. Başka nasıl anlatılır bilmiyorum. evet en kestirme yoluda bu olabilir. :) yani linkiniz: http://bir.yer.com/tv_channels_adiniz.m3u ise bunu http:/...
gönderen Mersis
Cum May 29, 2020 3:10 pm
Foruma Git
Konuya Git

1986 yılında Kanadaya gitmediğim için bin pişmanım.
Arkadaş 2.000 e benim televizyondan üç tane alıyor ben 4 maaş biriktiriyorum.
Hava soğuk vs umurumda değil eksi 40 'da büyümüşüm.
Artık bir dahaki evrene gelişimde.
Tengri yardımcım olsun. 😊
gönderen GuCLu
Cum May 29, 2020 3:15 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Önceki versiyonlarında yoktu bu sıkıntı. Farklı bir sürü app kullanıyorum onlarda bu sıkıntı hiç yok. Hatta kodi seyirTURK tede bu sıkıntı yok. Cihazda bu https://www.eksenuydu.com/formuler-z8-yeni-nesil-android-4k-ip-tv-oynatici-2-gb-ddr4-ram-16-gb-dahili-hafiza-mytvonline-2Ü Mecbur bunu kullanıyor...
gönderen telsiz
Cum May 29, 2020 4:16 pm
Foruma Git
Konuya Git

merhabalar iyi günler 2 gündür falan dizilla ve dizipub kaynaklarindan hicbiri açılmıyor mibox kullanıyorum acaba sorun bende mi
gönderen tengildet
Cum May 29, 2020 4:24 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)

seyirTURK Kodi Sürüm : 3.5.0 seyirTURK Android Sürüm: 1.7 1. Genel: Fileru parser ı düzeltildi. 2. Genel: Rabbit parserlar eklendi. 3. Genel: İzlediklerim kısmı 20 video ve/veya dizi ile sınırlandırıldı. 4. Genel: Rabbit Filmlere bir kaynak daha eklendi. 5. Genel: Artık Fileri tamamen izlerseniz yad...
gönderen tengildet
Cum May 29, 2020 4:27 pm
Foruma Git
Konuya Git

telsiz yazdı:
Cum May 29, 2020 4:16 pm
merhabalar iyi günler 2 gündür falan dizilla ve dizipub kaynaklarindan hicbiri açılmıyor mibox kullanıyorum acaba sorun bende mi
sıkıntı yok denediğimizde açılıyor. Ancak fileru kaynakları çalışmıyordu şimdi verdiğimiz güncelleme ile onlarda çalışmaya başladı.