2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cum May 29, 2020 2:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK te Rabbit aktif etme
rabbit bölümünde hiç bir link çalışmıyor. Yanlış yere mi yazdım acaba?
- Cum May 29, 2020 2:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
rabbit bölümünde hiç bir link çalışmıyor. Yanlış yere mi yazdım acaba? Hangi site filmler mi, p....hub mı, a....le mi? Ancak şöyle bir durum var 1. Filmlerde seyirTURK Androidde problem vardı, düzeltildi ancak bugün vereceğimiz güncelleme ile kullanabileceksiniz, 2. diğer iki sitenin videolarıda vp...
- Cum May 29, 2020 2:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kendi IPTV miz
Aldığınız m3u Uzantıya m3u_plus eklerseniz kategorili olur.
Böyle yazıyor.
Bende yaptım düz m3u oldu kategorili.
Başka nasıl anlatılır bilmiyorum.
- Cum May 29, 2020 2:48 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Aldığınız m3u listesinin sonuna Plus eklerseniz cillop olur. Tam olarak neyi kastettiğini anlamadım. Aldığınız m3u Uzantıya m3u_plus eklerseniz kategorili olur. Böyle yazıyor. Bende yaptım düz m3u oldu kategorili. Başka nasıl anlatılır bilmiyorum. evet en kestirme yoluda bu olabilir. :) yani linkin...
- Cum May 29, 2020 2:50 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Tam olarak neyi kastettiğini anlamadım. Aldığınız m3u Uzantıya m3u_plus eklerseniz kategorili olur. Böyle yazıyor. Bende yaptım düz m3u oldu kategorili. Başka nasıl anlatılır bilmiyorum. evet en kestirme yoluda bu olabilir. :) yani linkiniz: http://bir.yer.com/tv_channels_adiniz.m3u ise bunu http:/...
- Cum May 29, 2020 3:10 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
1986 yılında Kanadaya gitmediğim için bin pişmanım.
Arkadaş 2.000 e benim televizyondan üç tane alıyor ben 4 maaş biriktiriyorum.
Hava soğuk vs umurumda değil eksi 40 'da büyümüşüm.
Artık bir dahaki evrene gelişimde.
Tengri yardımcım olsun.
Arkadaş 2.000 e benim televizyondan üç tane alıyor ben 4 maaş biriktiriyorum.
Hava soğuk vs umurumda değil eksi 40 'da büyümüşüm.
Artık bir dahaki evrene gelişimde.
Tengri yardımcım olsun.
- Cum May 29, 2020 3:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Önceki versiyonlarında yoktu bu sıkıntı. Farklı bir sürü app kullanıyorum onlarda bu sıkıntı hiç yok. Hatta kodi seyirTURK tede bu sıkıntı yok. Cihazda bu https://www.eksenuydu.com/formuler-z8-yeni-nesil-android-4k-ip-tv-oynatici-2-gb-ddr4-ram-16-gb-dahili-hafiza-mytvonline-2Ü Mecbur bunu kullanıyor...
- Cum May 29, 2020 4:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
merhabalar iyi günler 2 gündür falan dizilla ve dizipub kaynaklarindan hicbiri açılmıyor mibox kullanıyorum acaba sorun bende mi
- Cum May 29, 2020 4:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)
seyirTURK Kodi Sürüm : 3.5.0 seyirTURK Android Sürüm: 1.7 1. Genel: Fileru parser ı düzeltildi. 2. Genel: Rabbit parserlar eklendi. 3. Genel: İzlediklerim kısmı 20 video ve/veya dizi ile sınırlandırıldı. 4. Genel: Rabbit Filmlere bir kaynak daha eklendi. 5. Genel: Artık Fileri tamamen izlerseniz yad...
- Cum May 29, 2020 4:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
sıkıntı yok denediğimizde açılıyor. Ancak fileru kaynakları çalışmıyordu şimdi verdiğimiz güncelleme ile onlarda çalışmaya başladı.