24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Cum May 29, 2020 7:06 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film

5 - Boogie Nights “Ateşli Geceler” (1997) https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BY2E2YWYxY2QtZmJmZi00MjJlLWFiYWItZTk5Y2IyMWQ1ZThhXkEyXkFqcGdeQXVyMTMxODk2OTU@._V1_SY500_CR0,0,333,500_AL.jpg Eddie Adams bir gece klübünde çalışan ve yükselmeye çalışan bir aktördür. Yaptığı işi bir sanat olarak gören ...
gönderen deşarj
Cum May 29, 2020 7:14 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK te Rabbit aktif etme

Seyirtürk hoşgeldi safalar getirdi vpn kurunca ne de şenlendi :D :D
gönderen tengildet
Cum May 29, 2020 7:46 pm
Foruma Git
Konuya Git

Chernobyl

Chernobyl https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BZGQ2YmMxZmEtYjI5OS00NzlkLTlkNTEtYWMyMzkyMzc2MDU5XkEyXkFqcGdeQXVyMzQ2MDI5NjU@._V1_SY500_CR0,0333,500_AL_.jpg Chernobyl, 1986 yılında Ukrayna’da Çernobil nükleer santralindeki patlama ve sonrasında yaşananları konu ediyor. Yaşanan trajik kazanın ardın...
gönderen hakan2200
Cum May 29, 2020 8:09 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Bilgisayara Open VPN kurulumu ve çalıştırılması (Kodide Rabbitsiz kalanlar için :) )

Adult Filimler bölümündeki ilk 3 film bende açılmıyor.
Acaba VPN kullanmadığım içinmi ?
yoksa ilk 3 filmin linkleri ölmüş mü ?
gönderen Mersis
Cum May 29, 2020 8:29 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kendi IPTV miz

Turan_Turkaz yazdı:
Cum May 29, 2020 8:27 pm
Mersis yazdı:
Cum May 29, 2020 2:46 pm
Turan_Turkaz yazdı:
Cum May 29, 2020 2:03 pm

Tam olarak neyi kastettiğini anlamadım.
Aldığınız m3u Uzantıya m3u_plus eklerseniz kategorili olur.
Böyle yazıyor.
Bende yaptım düz m3u oldu kategorili.
Başka nasıl anlatılır bilmiyorum.
Teşekkür ederim usta
Rica ederim.
gönderen tengildet
Cum May 29, 2020 8:32 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Bilgisayara Open VPN kurulumu ve çalıştırılması (Kodide Rabbitsiz kalanlar için :) )

Adult Filimler bölümündeki ilk 3 film bende açılmıyor. Acaba VPN kullanmadığım içinmi ? yoksa ilk 3 filmin linkleri ölmüş mü ? şimdi denedim seyirTURK Kodi de (tabii vpn ile) çalışyorlar. linkler ölü değil. Ama Gounlimited isimli video sağlayıcı biraz sorunludur vpn olsa bile özellikle akşamları 2-...
gönderen Mersis
Cum May 29, 2020 11:40 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Chernobyl

Son zamanlarda izlediğim en iyi dizi.
Başroldeki abimizin "The Terror" diziside harikadır.
gönderen tengildet
Cum May 29, 2020 11:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

Son zamanlarda izlediğim en iyi dizi. Başroldeki abimizin "The Terror" diziside harikadır. Evet The Terror 2 sezonluk bir dizi, birinci sezonda kutuplarda gemicilerin başından geçen bir hikayeyi , ikinci sezonda ABD'de yaşayan uzak doğuluların Dünya savaşı sırasında gördükleri baskıları f...
gönderen Mersis
Cum May 29, 2020 11:58 pm
Foruma Git
Konuya Git

Son zamanlarda izlediğim en iyi dizi. Başroldeki abimizin "The Terror" diziside harikadır. Evet The Terror 2 sezonluk bir dizi, birinci sezonda kutuplarda gemicilerin başından geçen bir hikayeyi , ikinci sezonda ABD'de yaşayan uzak doğuluların Dünya savaşı sırasında gördükleri baskıları f...
gönderen chatlack
Cmt May 30, 2020 1:04 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: teşekkür ve öneri

Selamlar. Ben Kodi eklentisi olarak kullanıyorum. Gerçekten çok başarılı bulduğumu iletmek istedim. Tek eksik benim gördüğüm kadarıyla içeriklere ait daha fazla link eklenebilir. Tabi ki arka planda link verilen siteler ile bir anlaşma var mı o sitelerin de onayının alınması gerekiyor mu bilmiyorum ...