2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cum May 29, 2020 7:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film
5 - Boogie Nights “Ateşli Geceler” (1997) https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BY2E2YWYxY2QtZmJmZi00MjJlLWFiYWItZTk5Y2IyMWQ1ZThhXkEyXkFqcGdeQXVyMTMxODk2OTU@._V1_SY500_CR0,0,333,500_AL.jpg Eddie Adams bir gece klübünde çalışan ve yükselmeye çalışan bir aktördür. Yaptığı işi bir sanat olarak gören ...
- Cum May 29, 2020 7:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK te Rabbit aktif etme
Seyirtürk hoşgeldi safalar getirdi vpn kurunca ne de şenlendi
- Cum May 29, 2020 7:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Chernobyl
Chernobyl https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BZGQ2YmMxZmEtYjI5OS00NzlkLTlkNTEtYWMyMzkyMzc2MDU5XkEyXkFqcGdeQXVyMzQ2MDI5NjU@._V1_SY500_CR0,0333,500_AL_.jpg Chernobyl, 1986 yılında Ukrayna’da Çernobil nükleer santralindeki patlama ve sonrasında yaşananları konu ediyor. Yaşanan trajik kazanın ardın...
- Cum May 29, 2020 8:09 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Bilgisayara Open VPN kurulumu ve çalıştırılması (Kodide Rabbitsiz kalanlar için :) )
Adult Filimler bölümündeki ilk 3 film bende açılmıyor.
Acaba VPN kullanmadığım içinmi ?
yoksa ilk 3 filmin linkleri ölmüş mü ?
Acaba VPN kullanmadığım içinmi ?
yoksa ilk 3 filmin linkleri ölmüş mü ?
- Cum May 29, 2020 8:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kendi IPTV miz
Rica ederim.Turan_Turkaz yazdı: ↑Cum May 29, 2020 8:27 pmTeşekkür ederim usta
- Cum May 29, 2020 8:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Bilgisayara Open VPN kurulumu ve çalıştırılması (Kodide Rabbitsiz kalanlar için :) )
Adult Filimler bölümündeki ilk 3 film bende açılmıyor. Acaba VPN kullanmadığım içinmi ? yoksa ilk 3 filmin linkleri ölmüş mü ? şimdi denedim seyirTURK Kodi de (tabii vpn ile) çalışyorlar. linkler ölü değil. Ama Gounlimited isimli video sağlayıcı biraz sorunludur vpn olsa bile özellikle akşamları 2-...
- Cum May 29, 2020 11:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Chernobyl
Son zamanlarda izlediğim en iyi dizi.
Başroldeki abimizin "The Terror" diziside harikadır.
Başroldeki abimizin "The Terror" diziside harikadır.
- Cum May 29, 2020 11:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Son zamanlarda izlediğim en iyi dizi. Başroldeki abimizin "The Terror" diziside harikadır. Evet The Terror 2 sezonluk bir dizi, birinci sezonda kutuplarda gemicilerin başından geçen bir hikayeyi , ikinci sezonda ABD'de yaşayan uzak doğuluların Dünya savaşı sırasında gördükleri baskıları f...
- Cum May 29, 2020 11:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Son zamanlarda izlediğim en iyi dizi. Başroldeki abimizin "The Terror" diziside harikadır. Evet The Terror 2 sezonluk bir dizi, birinci sezonda kutuplarda gemicilerin başından geçen bir hikayeyi , ikinci sezonda ABD'de yaşayan uzak doğuluların Dünya savaşı sırasında gördükleri baskıları f...
- Cmt May 30, 2020 1:04 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: teşekkür ve öneri
Selamlar. Ben Kodi eklentisi olarak kullanıyorum. Gerçekten çok başarılı bulduğumu iletmek istedim. Tek eksik benim gördüğüm kadarıyla içeriklere ait daha fazla link eklenebilir. Tabi ki arka planda link verilen siteler ile bir anlaşma var mı o sitelerin de onayının alınması gerekiyor mu bilmiyorum ...