Emeginize ve llerinize sagolun cok güzel olmus
Tesekkürler
2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Pzr May 31, 2020 9:23 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Jason Statham Filmleri
Merhabalar Tengildet Ustam,
Seyirtürkümüze Jason Statham filmleri ekleme imkanın varsa ekleyebilirsen sevinirim. Teşekkürler.
Seyirtürkümüze Jason Statham filmleri ekleme imkanın varsa ekleyebilirsen sevinirim. Teşekkürler.
- Pzr May 31, 2020 10:43 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)
Yenilikler için teşekkürler tengildet
- Pzr May 31, 2020 11:01 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr May 31, 2020 11:04 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr May 31, 2020 11:56 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
merhaba adımları takip edip sorunsuz bir şekilde kurdum. ama içine girdiğimde sadece .. iki nokta görünüyor listede hiçbirşey çıkmıyor. bu aşamada neyi eksik yaptım acaba? bir ayar mı gerekiyor?
- Pzr May 31, 2020 12:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
merhaba adımları takip edip sorunsuz bir şekilde kurdum. ama içine girdiğimde sadece .. iki nokta görünüyor listede hiçbirşey çıkmıyor. bu aşamada neyi eksik yaptım acaba? bir ayar mı gerekiyor? Kullandığınız cihaz ne? eklentiyi nereden indirdiniz? Hayır bir ayar falan istemez, normal zipten repoyu...
- Pzr May 31, 2020 1:01 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)
Arkadaşlar kodıde seyirturk açılmıyor sunucu hatası veriyor başına gelen varmı 1 gün önce sorun yoktu
- Pzr May 31, 2020 1:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kodi 'de SeyirTürk açılıyor.
- Pzr May 31, 2020 1:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
öncelikle seyirtürk ekibini kutluyorum.harika bir iş çıkarmışsınız.tek kelimeyle mükemmel olmuş.
rabbit kısmını anlamadım.rabbit keyvord ve şifre kısmına ne yazmam gerek.bir yere kayıt mı olmalıyım ve ne işe yarar
rabbit kısmını anlamadım.rabbit keyvord ve şifre kısmına ne yazmam gerek.bir yere kayıt mı olmalıyım ve ne işe yarar