24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Pzr May 31, 2020 1:14 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)

öncelikle seyirtürk ekibini kutluyorum.harika bir iş çıkarmışsınız.tek kelimeyle mükemmel olmuş. rabbit kısmını anlamadım.rabbit keyvord ve şifre kısmına ne yazmam gerek.bir yere kayıt mı olmalıyım ve ne işe yarar Teşekkürler, forumumuzda konusu vardı, okuyunuz : https://seyirturk.net/forum/viewtop...
gönderen Erenkorkmaz
Pzr May 31, 2020 3:42 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)

Sayfam kısmında sadece film aratabiliyoruz,film dizi kaynaklarını arttırabilirsiniz ve örneğin mx player filan açma gelmeli
gönderen tengildet
Pzr May 31, 2020 3:53 pm
Foruma Git
Konuya Git

Sayfam kısmında sadece film aratabiliyoruz,film dizi kaynaklarını arttırabilirsiniz ve örneğin mx player filan açma gelmeli Dizi sekmesindeki aramada dizi aratabilirsiniz. Kaynakların neden yeteriz olduğunu düşündünüz. Açılmayan bir şey var mı? Mx playerdaki hangi özelliği arıyorsunuz, bizdeki play...
gönderen rubaiyim
Pzr May 31, 2020 4:47 pm
Foruma Git
Konuya Git

öncelikle seyirtürk ekibini kutluyorum.harika bir iş çıkarmışsınız.tek kelimeyle mükemmel olmuş. rabbit kısmını anlamadım.rabbit keyvord ve şifre kısmına ne yazmam gerek.bir yere kayıt mı olmalıyım ve ne işe yarar Teşekkürler, forumumuzda konusu vardı, okuyunuz : https://seyirturk.net/forum/viewtop...
gönderen Mersis
Pzr May 31, 2020 5:44 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Sony android TV lere yükleme nasıl yapılır? (Çözüm)

Televizyonu Android Sony, telefone iphone olanlar ise Aptoide uygulamasından televizyona Telegram yüklesinler.
Telegram'dan televizyona yükleme yapsınlar.
gönderen ahmettamoglu
Pzr May 31, 2020 8:27 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Yeşilçam bölüm deki filimler hiç biri aç maz oldu Yeşilçam Filmlerini http://yesilcam.eu adresinden alıyorduk maalesef site kapanmış onun için tamamını kaldırıyoruz sistemden. Yeni bir kaynak bulursak ekleyeceğiz tekrar, anlayışınız ve geri bildiriminiz için teşekkürler. Merhaba, Yeşilçam filmleri ...
gönderen tengildet
Pzr May 31, 2020 8:36 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Merhaba, Yeşilçam filmleri için sinematurk.com/filmler sitesine bakabilir misiniz? Youtube'daki tüm yeşilçam filmlerini kategorize ederek birleştirmiş. Ayrıca eski yabancı filmler de var. Bu arada yesilcamtv.eu sitesi de canlanıyor gibi. Site geri gelmiş ama filmler oynamıyor. Yakında o da düzelir ...
gönderen yildo
Pzr May 31, 2020 9:42 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyiri bahçem

Resim
gönderen tengildet
Pzr May 31, 2020 10:05 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyiri bahçem

iyice coşmuş maşallah.
gönderen hakan2200
Pzr May 31, 2020 11:07 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Mi box kurulumu

tengildet yazdı:
Sal May 05, 2020 7:42 pm
takıldığınız yerde mutlaka yazın biz buradayız. Ama puffin browser kullanmayın mümkünse operanın TV sürümü var onu kurup onu kullanın.
Dostum Opera TV heralde android markette bulunup , Apk indirme özelliği de bulunuyor heralde değilmi. ?