2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Pzr May 31, 2020 11:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Mi box kurulumu
takıldığınız yerde mutlaka yazın biz buradayız. Ama puffin browser kullanmayın mümkünse operanın TV sürümü var onu kurup onu kullanın. Dostum Opera TV heralde android markette bulunup , Apk indirme özelliği de bulunuyor heralde değilmi. ? bir browser apk da indirir tabiiki, Chrome ne ise buda o.
- Pzr May 31, 2020 11:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film
6 - Carrie (2013) https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BODg2MDU2MjYxNl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDQ5MzU0OQ@@._V1_SY500_CR0,0,333,500_AL..jpg Carrie White okulda arkadaşlarının sürekli dalga geçip kötü davrandığı, evdeyse aşırı dindar annesinden zulüm gören bir kızdır. Ama Carrie'nin herkesten sakladığı b...
- Pzr May 31, 2020 11:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK istatistik
tengildet usta ve yardimi dokunan herkese sonsuz tesekurler
- Pzr May 31, 2020 11:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Haz 01, 2020 12:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)
Merhaba,
şu sıralar yaklaşık 2 gündür." İnternet bağlantınız yok yada sunucu ile temas kulumıyor tarzımda mesaj alıyorum. İnternet sıkıntım yok. neden olabilir. kodi de başkaları çalışmakta sadece seyirtürk çalışmıyor.Tekrar yükledim ayarları sıfırladım.
şu sıralar yaklaşık 2 gündür." İnternet bağlantınız yok yada sunucu ile temas kulumıyor tarzımda mesaj alıyorum. İnternet sıkıntım yok. neden olabilir. kodi de başkaları çalışmakta sadece seyirtürk çalışmıyor.Tekrar yükledim ayarları sıfırladım.
- Pzt Haz 01, 2020 12:48 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film
bu filmleri bulup seyirturk üzerinden paylaşabilen olurmu acaba
- Pzt Haz 01, 2020 12:57 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)
Merhaba, şu sıralar yaklaşık 2 gündür." İnternet bağlantınız yok yada sunucu ile temas kulumıyor tarzımda mesaj alıyorum. İnternet sıkıntım yok. neden olabilir. kodi de başkaları çalışmakta sadece seyirtürk çalışmıyor.Tekrar yükledim ayarları sıfırladım.SEYİRTÜRK.PNG belki bizim sunucumuz enge...
- Pzt Haz 01, 2020 2:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Hem vpn li, hem vpn siz gördüm Sadri Alışık ı.
- Pzt Haz 01, 2020 2:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhaba, şu sıralar yaklaşık 2 gündür." İnternet bağlantınız yok yada sunucu ile temas kulumıyor tarzımda mesaj alıyorum. İnternet sıkıntım yok. neden olabilir. kodi de başkaları çalışmakta sadece seyirtürk çalışmıyor.Tekrar yükledim ayarları sıfırladım.SEYİRTÜRK.PNG belki bizim sunucumuz enge...
- Pzt Haz 01, 2020 2:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git