24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Pzr May 31, 2020 11:28 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Mi box kurulumu

takıldığınız yerde mutlaka yazın biz buradayız. Ama puffin browser kullanmayın mümkünse operanın TV sürümü var onu kurup onu kullanın. Dostum Opera TV heralde android markette bulunup , Apk indirme özelliği de bulunuyor heralde değilmi. ? bir browser apk da indirir tabiiki, Chrome ne ise buda o.
gönderen tengildet
Pzr May 31, 2020 11:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film

6 - Carrie (2013) https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BODg2MDU2MjYxNl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDQ5MzU0OQ@@._V1_SY500_CR0,0,333,500_AL..jpg Carrie White okulda arkadaşlarının sürekli dalga geçip kötü davrandığı, evdeyse aşırı dindar annesinden zulüm gören bir kızdır. Ama Carrie'nin herkesten sakladığı b...
gönderen yildo
Pzr May 31, 2020 11:41 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK istatistik

tengildet usta ve yardimi dokunan herkese sonsuz tesekurler
gönderen tengildet
Pzr May 31, 2020 11:54 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK istatistik

yildo yazdı:
Pzr May 31, 2020 11:41 pm
tengildet usta ve yardimi dokunan herkese sonsuz tesekurler
eyw. yildo.
gönderen mebe
Pzt Haz 01, 2020 12:30 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)

Merhaba,

şu sıralar yaklaşık 2 gündür." İnternet bağlantınız yok yada sunucu ile temas kulumıyor tarzımda mesaj alıyorum. İnternet sıkıntım yok. neden olabilir. kodi de başkaları çalışmakta sadece seyirtürk çalışmıyor.Tekrar yükledim ayarları sıfırladım.
SEYİRTÜRK.PNG
gönderen hexo
Pzt Haz 01, 2020 12:48 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film

bu filmleri bulup seyirturk üzerinden paylaşabilen olurmu acaba
gönderen tengildet
Pzt Haz 01, 2020 12:57 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)

Merhaba, şu sıralar yaklaşık 2 gündür." İnternet bağlantınız yok yada sunucu ile temas kulumıyor tarzımda mesaj alıyorum. İnternet sıkıntım yok. neden olabilir. kodi de başkaları çalışmakta sadece seyirtürk çalışmıyor.Tekrar yükledim ayarları sıfırladım.SEYİRTÜRK.PNG belki bizim sunucumuz enge...
gönderen Mersis
Pzt Haz 01, 2020 2:25 pm
Foruma Git
Konuya Git

Hem vpn li, hem vpn siz gördüm Sadri Alışık ı.
gönderen mebe
Pzt Haz 01, 2020 2:28 pm
Foruma Git
Konuya Git

Merhaba, şu sıralar yaklaşık 2 gündür." İnternet bağlantınız yok yada sunucu ile temas kulumıyor tarzımda mesaj alıyorum. İnternet sıkıntım yok. neden olabilir. kodi de başkaları çalışmakta sadece seyirtürk çalışmıyor.Tekrar yükledim ayarları sıfırladım.SEYİRTÜRK.PNG belki bizim sunucumuz enge...
gönderen mebe
Pzt Haz 01, 2020 2:49 pm
Foruma Git
Konuya Git