2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Sal Haz 02, 2020 2:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler
Bundan sonra güncellemeler buradan duyurulacak. Daha derli toplu oldu. Çıkan güncellemenin açıklamaları ilk sayfada, ilk sırada mavi olarak yer alacak.
- Sal Haz 02, 2020 2:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film
8- Dogville (2003) https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTkwNTg2MTI1NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDM1MzUyMQ@@.__SY500_CR0,0,333,500_AL_.jpg Amerika'da 1930'ların karanlık dinginliği yaşanmaktadır. Peşinde olan mafyadan kaçan güzel bir kadın olan Grace, barınmak amacıyla küçük bir köye sığınır. Kasaba hal...
- Sal Haz 02, 2020 3:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 29.05.2020)
Kullandığımız uygulamada da versiyon numarasını görsek fena olmaz.
- Sal Haz 02, 2020 4:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Haz 02, 2020 6:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
:cay :cay :cay :cay :cay :cay :cay :cay :cay :D :D :D :D Evet eski bir kullanıcı olarak Samsung için bi uygulama istiyoruz bu arada eskiler renkli olacaktı beni kaydetmemişsiniz üzüldüm Caneker sen zaten vip bir üyesin. Usta galiba portal yapanları birtek yeşil yapmış..değişen bir şey yok. seni burd...
- Sal Haz 02, 2020 6:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: teşekkür ve öneri
Bende android için konuşuyorum .
Benim dediğim türlerin bir tanesi değil bütün türleri koymak istiyordum.
bunun gibi ama android için
Benim dediğim türlerin bir tanesi değil bütün türleri koymak istiyordum.
bunun gibi ama android için
- Sal Haz 02, 2020 6:57 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Bende android için konuşuyorum . Benim dediğim türlerin bir tanesi değil bütün türleri koymak istiyordum. 4 kanala istediğiniz 4 türü koyabilirsiniz ama siz hepsini eklemek istediğinizi söylemişsiniz,her türde binlerce film var, yaklaşık 30 tane tür olsa ve siz 30 unuda eklemek istiyorsunuz, bu dur...
- Çrş Haz 03, 2020 9:58 am
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirtürk ekibine çok ama çok teşekkür ediyorum..harika bir iş çıkarmışsınız
- Çrş Haz 03, 2020 3:37 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film
9- Enter the Void (2009) https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMGQwMWRmODEtYzYwMy00MzFiLWJhYWUtNWNkNWM0NWZhODBiXkEyXkFqcGdeQXVyNjQyMjcwNDM@._V1_SY500_CR0,0,340,500_AL_.jpg Gelmiş geçmiş en kışkırtıcı filmlerden biri olarak görülen acımasız Dönüş Yok!’un ardından çektiği bu ilk uzun metrajlı filmi...