2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cum Haz 05, 2020 6:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 05.06.2020)
Olmuyor üstadım, olmuyor. Cihazın kendi browseri ile indirip yükledim, olmayınca Chrome ile de denedim. Her defasında uygulamayı tamamen silerek. KODI içerisindeki addon olarak gayet iyi çalışıyor. Sadece app olarak çalışmıyor. Açmak isteyince sadece o Hitit güneşi gözüküyor kısaca ve akabinde kapan...
- Cum Haz 05, 2020 6:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Android ayarlarından uygulamalara girip seyirturk ü bulun ve zorla durdur diyip sonra önbelleği temizle ve verileri temizle diyin ve kaldırıp tekrar kurun. Bakalım değişiklik olacakmı.
- Cum Haz 05, 2020 6:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Denedim ustam. İcabında kutuyu da sıfırlardım fakat, bugünkü güncelleme gelene kadar muhteşem bir şekilde çalışıyordu.
Açınca çok kısa süreliğine ortada Hitit güneşi gözüküyor ve kapanıyor.
Fırsat buldukça tekrar denerim artık.
Çok teşekkürler.
Açınca çok kısa süreliğine ortada Hitit güneşi gözüküyor ve kapanıyor.
Fırsat buldukça tekrar denerim artık.
Çok teşekkürler.
- Cum Haz 05, 2020 6:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sayfa özelleştirme bölümünde, Benim sayfamı ayarlarken, Seçeneklerde Yerli filmler vardı.
ekleyebiliyordum. Şimdi yok.
ekleyebiliyordum. Şimdi yok.
- Cum Haz 05, 2020 6:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Haz 05, 2020 8:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTÜRK Android Uygulaması İçin Tasarım Önerisi
https://i.hizliresim.com/zF81Z1.jpg Uygulama cok güzel elinize sağlık. Bende philips tv de kullaniyorum. Ana menüye sekme olarak ekledim ve hatta En başa sabitledim. Burada resimler biraz ufak kaliyor. Netflik görünümü gibi biraz daha geniş yapabilirsek çok şık duracak. .. Birde olurmu bilmiyorum. ...
- Cum Haz 05, 2020 9:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Radyolar kısmına Arkası Yarın - Radyo Tiyatroları eklendi
Radyolar kısmına Arkası Yarın - Radyo Tiyatroları eklendi, iyi dinlemeler. Dinleyicileri bilir, tadı bir başkadır.
- Cum Haz 05, 2020 11:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
herkese iyi akşamlar
5. Android: Android 8 ve üzeri Tv box larda box menusunde 4. Kanal olarak IPTV Fovoriler eklendi,(TV box ama menusunde)
bende çıkmıyor..
yani 4.kanalı görüyorum ama favori kanallar ekli olmasına rağmen kanal boş gibi görünüp ana ekrana düşmüyor
bir çözümü var mı acaba?
5. Android: Android 8 ve üzeri Tv box larda box menusunde 4. Kanal olarak IPTV Fovoriler eklendi,(TV box ama menusunde)
bende çıkmıyor..
yani 4.kanalı görüyorum ama favori kanallar ekli olmasına rağmen kanal boş gibi görünüp ana ekrana düşmüyor
bir çözümü var mı acaba?
- Cum Haz 05, 2020 11:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Denedim ustam. İcabında kutuyu da sıfırlardım fakat, bugünkü güncelleme gelene kadar muhteşem bir şekilde çalışıyordu. Açınca çok kısa süreliğine ortada Hitit güneşi gözüküyor ve kapanıyor. Fırsat buldukça tekrar denerim artık. Çok teşekkürler. Aynı durum bendede var telefonda sorun yok fakat tv bo...
- Cum Haz 05, 2020 11:37 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Öncesi böyle miydi anımsamıyorsam ama yıllar ve türlere girince afiş üstünde gezince renk değişiyor ama imdb puanı yazmıyor.
İlla filme girmek gerekiyor.
İlla filme girmek gerekiyor.