24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen Memodevran
Cum Haz 05, 2020 6:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 05.06.2020)

Olmuyor üstadım, olmuyor. Cihazın kendi browseri ile indirip yükledim, olmayınca Chrome ile de denedim. Her defasında uygulamayı tamamen silerek. KODI içerisindeki addon olarak gayet iyi çalışıyor. Sadece app olarak çalışmıyor. Açmak isteyince sadece o Hitit güneşi gözüküyor kısaca ve akabinde kapan...
gönderen tengildet
Cum Haz 05, 2020 6:27 pm
Foruma Git
Konuya Git

Android ayarlarından uygulamalara girip seyirturk ü bulun ve zorla durdur diyip sonra önbelleği temizle ve verileri temizle diyin ve kaldırıp tekrar kurun. Bakalım değişiklik olacakmı.
gönderen Memodevran
Cum Haz 05, 2020 6:47 pm
Foruma Git
Konuya Git

Denedim ustam. İcabında kutuyu da sıfırlardım fakat, bugünkü güncelleme gelene kadar muhteşem bir şekilde çalışıyordu.
Açınca çok kısa süreliğine ortada Hitit güneşi gözüküyor ve kapanıyor.
Fırsat buldukça tekrar denerim artık.
Çok teşekkürler.
gönderen hakan2200
Foruma Git
Konuya Git

Sayfa özelleştirme bölümünde, Benim sayfamı ayarlarken, Seçeneklerde Yerli filmler vardı.
ekleyebiliyordum. Şimdi yok.
gönderen tengildet
Cum Haz 05, 2020 6:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

hakan2200 yazdı:
Sayfa özelleştirme bölümünde, Benim sayfamı ayarlarken, Seçeneklerde Yerli filmler vardı.
ekleyebiliyordum. Şimdi yok.
Bir sonraki sürümde tekrar ekleriz. Yeşilçam daki gelişme ile kaldırılmıştı.
gönderen rsnckr
Cum Haz 05, 2020 8:04 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTÜRK Android Uygulaması İçin Tasarım Önerisi

https://i.hizliresim.com/zF81Z1.jpg Uygulama cok güzel elinize sağlık. Bende philips tv de kullaniyorum. Ana menüye sekme olarak ekledim ve hatta En başa sabitledim. Burada resimler biraz ufak kaliyor. Netflik görünümü gibi biraz daha geniş yapabilirsek çok şık duracak. .. Birde olurmu bilmiyorum. ...
gönderen tengildet
Cum Haz 05, 2020 9:58 pm
Foruma Git
Konuya Git

Radyolar kısmına Arkası Yarın - Radyo Tiyatroları eklendi

Radyolar kısmına Arkası Yarın - Radyo Tiyatroları eklendi, iyi dinlemeler. Dinleyicileri bilir, tadı bir başkadır.
radyo_tiyatrosu.png
gönderen rubaiyim
Cum Haz 05, 2020 11:31 pm
Foruma Git
Konuya Git

herkese iyi akşamlar

5. Android: Android 8 ve üzeri Tv box larda box menusunde 4. Kanal olarak IPTV Fovoriler eklendi,(TV box ama menusunde)

bende çıkmıyor..
yani 4.kanalı görüyorum ama favori kanallar ekli olmasına rağmen kanal boş gibi görünüp ana ekrana düşmüyor
bir çözümü var mı acaba?
gönderen Alperen2016
Cum Haz 05, 2020 11:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

Denedim ustam. İcabında kutuyu da sıfırlardım fakat, bugünkü güncelleme gelene kadar muhteşem bir şekilde çalışıyordu. Açınca çok kısa süreliğine ortada Hitit güneşi gözüküyor ve kapanıyor. Fırsat buldukça tekrar denerim artık. Çok teşekkürler. Aynı durum bendede var telefonda sorun yok fakat tv bo...
gönderen Mersis
Cum Haz 05, 2020 11:37 pm
Foruma Git
Konuya Git

Öncesi böyle miydi anımsamıyorsam ama yıllar ve türlere girince afiş üstünde gezince renk değişiyor ama imdb puanı yazmıyor.
İlla filme girmek gerekiyor.