2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Pzr Haz 07, 2020 12:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Bende hiremko tv box var..seyir türk son güncellemeden sonra. açılmıyor ?yeniden kuruyorum yine açılmııyor. Acaba kodiye. De kurmuştum,çakışma mı yapıyor hocam. Seyirturk yanlız kurulu iken bütün. Ev. Halkı için ayarlıydı ,.nedenini nasıl. Çözerim.teşekkürler. Bende son guncellemeden sonra kullanam...
- Pzr Haz 07, 2020 12:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr Haz 07, 2020 1:12 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyiri bahçem
küçük bir hata vardı ben düzelttim yildo şimdi açılıyor. Ve çok güzel bir fotograf. Ve doğanın içine nasıl etmişiz onuda gösteriyor :) evet malesef dedigin gibi biz ilk geldigimizde o gorunen yer bir koy idi sayet bu foto burada kanit olsun bir on sene sonra o yesilliklerden eser kalmiyacak gibi si...
- Pzr Haz 07, 2020 4:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Bilgisayara Open VPN kurulumu ve çalıştırılması (Kodide Rabbitsiz kalanlar için :) )
Adult Filimler bölümündeki ilk 3 film bende açılmıyor. Acaba VPN kullanmadığım içinmi ? yoksa ilk 3 filmin linkleri ölmüş mü ? şimdi denedim seyirTURK Kodi de (tabii vpn ile) çalışyorlar. linkler ölü değil. Ama Gounlimited isimli video sağlayıcı biraz sorunludur vpn olsa bile özellikle akşamları 2-...
- Pzr Haz 07, 2020 7:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: samsung smart tv
arkadaslar bende Samsung UE65HU7590 tv var buna seyirtürk ü nasil yükleyebilirim
- Pzr Haz 07, 2020 7:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: samsung smart tv
Yükleyemezsiniz. Android olmayan smartlara uygulamamız yok.
- Pzt Haz 08, 2020 1:54 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Sony Tv 'de hiçbir sorun yok.
Beelink Gt 1mini android box 'da güncelleme sonrası uygulama kapanıyor.
Beelink Gt 1mini android box 'da güncelleme sonrası uygulama kapanıyor.
- Pzt Haz 08, 2020 2:09 am
- Foruma Git
- Konuya Git
selam .tv box ta seyir türk kapanıyordu,tester aranıyor demişsiniz ve konuyu kapaytığınızdan orada yazamadım.Hocam iyileşti diye arkadaş yazmış da nasıl düzeldi,bizlere de açıklıyacakmısınız.
Tv box,da kurabilecekmiyiz.
Tv box,da kurabilecekmiyiz.
- Pzt Haz 08, 2020 2:32 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Tv.box da seyir turk açınca siliniyır demiştim.Dize resim gönderiyorum hocam..Seyir turk yazısı değişmiş ve kurulum apk sını açınca tengildet yazısı çıkıyordu,şimdi ise yabancı bir yazı çıkıyor...sanki engellenmiş gibi !?...
- Pzt Haz 08, 2020 4:22 am
- Foruma Git
- Konuya Git
:cay selam .tv box ta seyir türk kapanıyordu,tester aranıyor demişsiniz ve konuyu kapaytığınızdan orada yazamadım.Hocam iyileşti diye arkadaş yazmış da nasıl düzeldi,bizlere de açıklıyacakmısınız. Tv box,da kurabilecekmiyiz.🇹🇷👍🏾 Durum yeni güncelleme ile düzeltilecek hocam pazartesi gün içerisinde.