Live olan var.
Prime Video tuşlusu var.
2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Sal Haz 09, 2020 12:22 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Haz 09, 2020 1:50 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Tv boxta açılınca kapanıyordu,sorunu çözmüşsünüz.Teşekkür ederiz .emeklerinize,,beyninizze sağlık.
- Sal Haz 09, 2020 2:13 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma
Selam.samsung cep tefonumda smart view var.onu açıyorsun,sonra da lg televizyonu açıp telefonla bağdaştırıyorsun.ekranda teleonun ekranı gözüküyor,seyirtürkü açıp sseyrediyorsun.kolay.yanlız lg tv. Eşleştirme ayarları açık olmalı.ben öyle seyreediyorum.
- Sal Haz 09, 2020 7:50 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)
Günaydın. Dünya iptv lerin bazıları sadece 1 saniye açıyor. Bazılarında da arapça ve fransızca üyeliğiniz bitti yazısı çıkıyor
- Sal Haz 09, 2020 10:46 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Haz 09, 2020 11:20 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma
Şöyle bir örnek vereyim belki bir yardımı olur.
Rec Tv diye bir uygulama var.
Yapanı nasıl yapmışsa telefondaki bu uygulamayı aynen Youtube gibi tv 'ye yansıtabiliyoruz ve hiç takılma, kare atlama vs hiç yok.
Telefon, Samsung S7 Edge.
Televizyon xf9005 Sony.
Rec Tv diye bir uygulama var.
Yapanı nasıl yapmışsa telefondaki bu uygulamayı aynen Youtube gibi tv 'ye yansıtabiliyoruz ve hiç takılma, kare atlama vs hiç yok.
Telefon, Samsung S7 Edge.
Televizyon xf9005 Sony.
- Sal Haz 09, 2020 12:21 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
yeşilçam sitesinin filmlerinin açılıp açılmaması malesef anlık bir durum, bir saniye önce açılan bir saniye sonra açılmayabiliyor, hangi filmi denediniz bizde deneyelim. Zaten önce siteden kontrol ediyorum. Hemen arkasından seyirturk'te deniyorum. Birçok film denedim. Hepsinde sonuç aynı. Örnek ola...
- Sal Haz 09, 2020 1:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
bende de ayni açılır açılmaz tekrar kapaniyor bazılarında ise kodi kitleniyor mecburen restart yapmak zorunda kalıyorum.
@tengildet üstad umarım bu sorunu çözer.
- Sal Haz 09, 2020 1:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Film (Helâl Olsun) Kodi 'de çalışıyor.
Apk 'da çalışmıyor.
Kodi 18.7.1
Apk 'da çalışmıyor.
Kodi 18.7.1
- Sal Haz 09, 2020 1:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Günaydın. Dünya iptv lerin bazıları sadece 1 saniye açıyor. Bazılarında da arapça ve fransızca üyeliğiniz bitti yazısı çıkıyor bende de ayni açılır açılmaz tekrar kapaniyor bazılarında ise kodi kitleniyor mecburen restart yapmak zorunda kalıyorum. @tengildet üstad umarım bu sorunu çözer. iptvleri a...